Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Гледаха ми на ръка и излезна, че имам магия

Гледаха ми на ръка и излезна, че имам магия

  • 15.08.11 03:28#1ГеоргиГеоргиНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: 1Гледаха ми на ръка и излезна, че имам магияЗдравейте на всички! Днес ме срещна една циганка и искаше да ми гледа на ръка, аз и отказах защото бързах но тя започна със следното че съм имал магия която тегнела над мен, че нямало да имам щастие и искала да ми помогне да се отърва от тази магия. По принцип не вярвам на тези неща!

    И почна да ми казва, че Бог ме пазел и естествено и казах че вярвам в него и тя ми поиска отначало 150 лв за да ми премахне магията аз и казах че имам само 5лв и много бързам, тя обаче настоя и ми казва "Дай тогава 60лв" аз и казах че имам само 5лв и така накрая стигнахме до 2лв и тя върза пред мен едно конче на няколко пъти и ми каза да съм го увил в хартия от цигари.

    Така и направих и да съм го хвърлил в реката след 15дни за да се развали магията, която ми била направена от майка и дъщеря при ходжа! Та въпроса ми е да вярвам ли на това или да не вярвам и да изгоря хартийката с конеца? Или да ида в църквата да запаля една свещ и попа да ме поръси със светена вода? Благодаря Ви!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.08.11 03:11#2nadka biserova bodovanadka biserova bodovaНовакРегистрация: 06.08.11Град: СлавяновоОтговори: 2от: Гледаха ми на ръка и излезна, че имам магияЗдравей. Според мен направи това, което ти е казала тази жена, защото аз бях много малка когато съм прескочила вода с пяна и така съм имала магия. Не можех да ям, нито да спя и постояно ми беше лошо. След това заминахме при човек, който разваля магии и ми я развали и ми каза да сложа едно яйце в буркан с вода и до 3 дена, ако се изпържи ще се развали. Ако не не остане цяло няма да се развали. И така, яйцето се опържи. Аз бях много по - друга, за това вярвам на такива неща.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.08.11 01:36#3ГеоргиГеоргиНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: 1от: Гледаха ми на ръка и излезна, че имам магияБлагодаря за съвета. Само се чудя да не се получи обратното, да не се премахне магията, ако има такава.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.08.11 03:21#4ИваИваНовакРегистрация: 02.12.10Град: -Отговори: 23от: Гледаха ми на ръка и излезна, че имам магияЗдравейте!
    http://sanovnik.bg/n4-11215?
    Смятам, че това ще Ви помогне. Опитайте и в зависимост от резултата, пишете отново. Ако излезе, че имате магия, направете казаното от циганката. Ако не - не.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.09.11 02:58#5MiroMiroНовакРегистрация: 02.09.11Град: -Отговори: 10от: Гледаха ми на ръка и излезна, че имам магияСлед като си приел казаното от циганката, значи вярваш в магии, но те не са нищо повече от насочена енергия. Ако си психически и физически здрав, не може да те настигне никаква магия защотото аурата ти е силна и няма да позволи източване на енергия от теб или влизане на отрицателна енергия. Страхът също отслабва аурата и те прави достижим за отрицателни енергии или източване на твоята, за това превъзмогни страха си и не допускай такива манипулации. Циганките го правят само за пари и го умеят много умело.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest