Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах починалите ми баба и дядо също и починалият ми кон

Сънувах починалите ми баба и дядо също и починалият ми кон

  • 15.08.11 01:49#1ДимитричкаДимитричкаНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: -Сънувах починалите ми баба и дядо също и починалият ми конПреди няколко дена сънувах баба ми която почина преди 7 години и дядо ми, който почина няколко месеца след нея.

    Като бях малка дядо ми купи един кон, защото много исках да яздя. Когато баба почина дядо и той почина от мъка за нея. Отказваше да се храни все повтаряше щом тя е горе и аз ще отида. Когато починаха двамата, изведнъж коня се разболя от неизвестно нещо и почина..

    Всички ми казваха да не плача, защото баба и дядо са си го взели за да могат да впрягат каруцата с него и да вървят на полето в рая. И преди няколко дена сънувах как съм на селото си и отивам на двора и гледам баба и дядо са впрегнали каруцата със Жана (така се казваше коня) и се обърнаха към мен и ми казаха ела с нас. Когато тръгнах към тях сестра ми незнайно от къде се появи, сграбчи ме и каза да не отивам с тях.

    Тогава баба ми и дядо ми се обърнаха към мен и ми казаха със много страховит глас : ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ ! И тогава се събудих плачейки и се осетих като казах : не си отивайте.. :x: :x: :x:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.08.11 11:56#2Таня МендлърТаня МендлърНовакРегистрация: 29.08.11Град: -Отговори: 1от: Сънувах починалите ми баба и дядо също и починалият ми конБаба ти и дядо ти много ти липсват. И конят също. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest