Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Преди съм сънувал починалия си дядо.

Преди съм сънувал починалия си дядо.

  • 15.08.11 01:09#1ИвоИвоНовакРегистрация: 13.08.11Град: ВарнаОтговори: 2Преди съм сънувал починалия си дядо.Имаше период,в който сънувах починалия си дядо. Това беше преди около 8 години когато бях девет, десет годишен. Истински кошмар!

    Почти всяка нощ го сънувах един такъв изгърбен,нисичък искаше нещо да ми навреди, така си спомням и ме гонеше из целия апартамент. Аз ту се затварях в едната,ту в другата стая. Случвало ми се е когато съм бил притиснат от него в съня си и е нямало накъде да избягам, да се появява баба ми. Когато тя се появи, явно един вид тя ме спасява, не мога да се сетя точно и точно тогава свършва сънят. Беше ми доста гадно. Сънувах това около месец, там някъде.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.08.11 10:37#2I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: Преди съм сънувал починалия си дядо.Ами разбирам те. Баба ми почина преди около 4 месеца и . никой от семейството не я сънува толкова много колкото аз. Не знам на какво се дължи, но по-лошото беше, че я сънувах в негативна светлина, в смисъл, че се мъчеше да ни навреди на мен и на сестра ми, което е абсурдно, защото тя даваше мило и драго за нас, гледала ни е супер много (особено мен) като деца. Не знам на какво се дължи. Супер гадно ми беше, сега малко се поспряха тия сънища.

    Предполагам се дължи отчасти на загубата ни, защото сме загубили някой, който сме обичали. Само не ми е ясно защо сме го сънували в такава отрицателна светлина. :x:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest