Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах починалия си баща

Сънувах починалия си баща

  • 14.08.11 03:49#1marinamarinaНовакРегистрация: 14.08.11Град: ВарнаОтговори: 1Сънувах починалия си бащаСънувах починалия си баща, сънят беше с цялото семейство, че се съмняват, че съм бременна. Какво значи това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.08.11 07:14#2gerganagerganaНовакРегистрация: 14.08.11Град: -Отговори: 2от: Сънувах починалия си бащаТрябва сама да се замислиш. Сънищата не могат да се тълкуват без помощта на сънувалия. Замисли се какви са били отношенията ти с баща ти, как е починал, как си се чувствала, искала ли си да го накажеш за нещо, бременността ти щяла ли е да го зарадва или обратното. По принцип сънищата представят наши изопачени желания, които често са неосъзнати. Работата на съня е да преиначи тези желания, да ги направи неразбираеми за нас. Но има начини да се разгадаят. Работата е там, че и ти трябва да помислиш и сама да обясниш някои от символите, защото само ти ги разбираш макар и подсъзнателно.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.08.11 12:17#3marinamarinaНовакРегистрация: 14.08.11Град: ВарнаОтговори: 1от: Сънувах починалия си бащаАз бях малка когато почина той, едва ли съм си мислила за бременност тогава. Просто вече пораснах и наистина искам да имам дете.
    Просто в съня той казва на майка ми "тя не е като сестра си", (а сестра ми преди 2-3 месеца направи аборт). Тя му беше любимка, защото е точно негово копие от характер и всичко.
    Тези думи не мога да си ги разтълкувам какво трябва да значат.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest