Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Мисля,че сънувах нещо като апокалипсис ...

Мисля,че сънувах нещо като апокалипсис ...

  • 13.08.11 05:07#1ИвоИвоНовакРегистрация: 13.08.11Град: ВарнаОтговори: 2Мисля,че сънувах нещо като апокалипсис ... Здравейте!
    Нов съм тук.Днес открих сайта и ме заинтригува, понеже отдавна искам да разкажа някои мои сънища, за които се сещам и да ги разтълкувам.

    Понякога сънувам кошмари, доста от тях не мога да си спомня когато се събудя, но има един, за който се сещам и помня много ясно какво се случи. Може би това е един от най-гадните ми кошмари.

    Беше следобед. Двама, трима приятели ме викнаха да излезем навън. Излязох от вкъщи да ги видя и им казах,че след малко идвам. Те пък казаха, че ще ме чакат малко по-надолу по улицата. Върнах си се вкъщи да се преоблека, да се пооправя и след малко излязох. Тъкмо стигнах до тях и се усетих, че съм си забравил ключовете на вратата (живея в къща).

    Върнах се отново, а на връщане както вървях, изведнъж небето стана страховито-червено с черни оттенъци, земята силно се разклати,в същото това време всичко около мен започна да се разпада на парчета. Видях дори как собствения ми дом се разпада на парчета. Внезапно се строполих на колене и започнах мъчително да се задушавам. Не можех да дишам, не знаех какво става около мен, оставаше ми като чели малко да умра и точно в най-решаващия миг се събудих.

    Какво може да означава това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.08.11 07:39#2АнетаАнетаНовакРегистрация: 28.07.11Град: -Отговори: 1от: Мисля,че сънувах нещо като апокалипсис ... Не знам какво означава това, но аз също сънувам апокалипсис и природни бедствия, и то доста често! Но сънищата ми не се повтарят, всеки път е различно. Веднъж е торнадо, друг път нещо като земетресение, небето винаги е адски черно, сякаш е нощ и валят огнени късове. Много е страшно и реалистично и винаги се събуждам с ужасното чувство, че скоро предстои.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.08.11 12:03#3ИвоИвоНовакРегистрация: 13.08.11Град: ВарнаОтговори: 2от: Мисля,че сънувах нещо като апокалипсис ... И при мен е така! Около три пъти съм сънувал апокалипсиси. И трите пъти съм сигурен, че бяха различни, макар и единият от тях да не го помня добре. И наистина е много реалистично!
    Когато се събудя ми трябват 5-10 минути,за да осъзная какво става.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.08.11 07:33#4gerganagerganaНовакРегистрация: 14.08.11Град: -Отговори: 2от: Мисля,че сънувах нещо като апокалипсис ... За да се разгадае съня трябва и ти да правиш асоциации, за да може да се разбере какво значат символите в съня ти. Ще ти дам някои насоки и сигурно ще можеш сам да го разгадаеш. Първо, дрехите в съня изразяват голота, преобличането също. Женското влагалище се изобразява с врата, това, че си забравил ключовете на вратата може да значи много неща, но сам трябва да дадеш насоки за това. Ако къщата, която си сънувал е с балкони, издатини и т.н. значи това е някоя жена, това, че се разпада може да значи, че ти искаш тя да изчезне. И забравените ключове на вратата и срутването на къщата биха могли да са свързани с жена. Това, че се задушаваш накрая на съня е може би от вина, че си причинил този "апокалипсис" или всъщност, че си се отнесъл така към жената или, че искаш това. Сънят ти може да означава и съвсем различно нещо, важни са асоциациите, които ще ти изникнат за отделните елементи, така че не мога да ти помогна повече.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.08.11 08:53#5ИвоИвоНовакРегистрация: 13.08.11Град: ВарнаОтговори: 2от: Мисля,че сънувах нещо като апокалипсис ... Не, не живея в блок, ами в къща и се разпадаше не само дома ми, ами всичко около мен. А във връзка с асоциацията мога да кажа, че два пъти съм си забравял ключовете на вратата в реалния живот. Може да има някаква връзка и с това.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest