Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че се целувам с непознато момче

Сънувах, че се целувам с непознато момче

  • 13.08.11 08:30#1veselina veselina НовакРегистрация: 13.08.11Град: -Отговори: -Сънувах, че се целувам с непознато момчеЗдравейте искам да попитам какво означава този сън.

    Сънувах, че се запознавам с момче по-голямо от мен. В началото просто си говорихме, определено и двамата се харесахме аз си сложих глава на рамото му и продължихме да си говорим, после изведнъж се озовахме на улицата на баба ми двамата хванати за ръце после се озовахме на място което не знам къде е. Там седяхме на диван или нещо такова и аз пак си бях сложила главата на рамото му.

    После той започна да ме учи как да се целувам и се целунахме няколко пъти. След това се озовахме в един трамвай.

    Благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.08.11 01:32#2lidiqlidiqНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: 1от: Сънувах, че се целувам с непознато момчеТвоят сън значи, че трябва да правиш много секс с най-добрия ти приятел или някой твой близък ще умре. Направете го и после ми пишете.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.08.11 03:40#3I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: Сънувах, че се целувам с непознато момчеМного остроумно няма що.

    Аз лично не смятам, че значи нещо кой знае какво. Между другото не знам дали си наясно, но по принцип сънуваме хора, които сме виждали. Няма значение дали по ТВ-то или сме ги срещали в действителност. Съзнанието не може да възпроизведе нова личност. За теб може и да е непознат, но си го виждала някъде.

    Иначе, мисля, че на всеки му се случва да сънува подобни неща. Дори да правиш секс насън с напълно непознат/а. Нормално е. Подсъзнанието понякога прави реалност желанията ни в действителността, но го пренася в сънищата.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest