Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах Васил Левски

Сънувах Васил Левски

• 08.08.11 11:28#1СлавеяСлавеяРегистрация: 08.08.11Град: -Отговори: 14Сънувах Васил ЛевскиЗдравейте!
    Изкам да ви разкажа сън, който ме мъчи отдавна:
    Тук трябва да отбележим, че съм националистка (не от ония, които викат "българия над всичко"), а от историците - патриоти. Също така е добре да вметна, че след като баща ми се самоуби наскоро знам какво е усещането човек да влезе в съня ти и правя разлика кога наистина този човек е в съня и кога е плод на въображение.

Та, ставам свидетелка на следното /в съня си ест./
    Васил Левски се бие с един турчин. Убива го и изоставя трупа на едно доста мрачно място. Аз само наблюдавам скрита зад един влак (?!).

Действето се случва по време на османското иго и султана е заръчал всеки българин да бъде убиван и сърцето му да се изтръгва и да му се праща.

Аз изчаквам Левски да си замине, отивам при умрелия турчин, вадя ножа и му изтръгвам сърцето с коварната мисъл, че ще се изгавря със султана и ще му пратя турско сърце. (Ест. той няма как да различи сърцето по народност).

Преди това обаче решавам да се посъветвам с В.Левски и тръгвам да го търся. Срещам дядо си и го питам Дядо, де го Левски и той с глава ми го посочва.

Тука идва момента, в който виждам ЛЕВСКИ. Чувствам се грешна да разказвам този сън защото той е личен и аз го приемам много сериозно, но... Разказвам му какви намерения имам, а той.. само ми се усмихна и нищо не каза..

Това беше сънят ми. Фантастично звучи, но като изключим факта,че всичко което сънувам се случва /80% минимум/, съм сигурна,че ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ искаше да ми отправи съобщение.

Какво е то обаче? Дали да не деля хората защото отвътре сме еднакви /сърцата/ или нещо друго...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.08.11 04:01#2wlinkwlinkРегистрация: 29.04.11Град: -Отговори: 38от: Сънувах Васил ЛевскиЩом само се е усмихнал, явно имаш правилно отношение.
    Довършила си това, което той е започнал.

Може би в тези времена трябва да си пазим повече националната сила.
    Вероятно без крайности, но и да не сме небрежни към посегателства.

ОтговорОтговор с цитат
  • 02.09.11 03:09#3MiroMiroРегистрация: 02.09.11Град: -Отговори: 10от: Сънувах Васил ЛевскиКогато духовете на починали хора искат да се свържат с нас го правят по начин, по който ние ще можем да ги разпознаем, тъй като те нямат вида и формата, която са имали при физическото си тяло. Това може би е бил баща ти или друг близък, който те е подкрепял за неща, които си споделяла с него и смяташ, че са правилни.
    Получила си наставление. Все още някой дух на твой близък починал, не отива в друго измерение за да те утеши или за да ти дава напътствия.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest