Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Това е пълно с простотии. Аз съм много сговорчива с всички зодии и постигам всичко сама. Водолея е една от любимите ми зодии. Не харча и дори напротив много съм спестовна. А колкото да моя гняв, с радост бих го сервирала на твореца на тази измишльотина.
Анонимен коментира:
Така си е. Аз като горд представител на тази зодия с радост бих си поговорила със създателя на тази статия. Като Лъв аз смело мога да твърдя, че много често съм била наранявана от други зодии (фиксирам Водолей) и точно това ме е научило да съм несломима и въпреки хилядите глупости между редовете и гадното поведение на въпросния Водолей аз никога не бих се скарала с него. Най-много да му напомня къде му е мястото и точка.
Анонимен коментира:
Не звучиш като мен. Вдигни си самочувствието. За какво са ти тези проклети емоции, ако не ги използваш ко ти пука какво мислят за теб следвай правилата си
Анонимен коментира:
Ле,ле,ле.... Че Бог да им е на помощ тогава на всичките ми приятели, лично за себе си като представител на знака мога да кажа, че не съм чак толкова унищожителна, а колкото до Водолея има само един представител на знака, който е по-скоро като временно ( 3-ри годишно) увлечение, отколкото като нещо по-сериозно и то само заради неговата "нетактичност"
Анонимен коментира:
Някои неща са наистина верни, но... не мисля че съм чак толкова доверчива и не бих изменила на човека който обичам така че не съм честен "ЛЮБОВНИК"
Анонимен коментира:
Това с гнева не се ли случва при всички зодии аз съм Лъв и пак ми се е случвало. Това с думите е изключително познато, обаче нима никой не може да прощава лесно, ако човека ви се е извинил толкова ли е трудно просто да приемете и да забравите да казаната дума е хвърлен камък, но може да се поправи с едно "извинявай"
Анонимен коментира:
Ей- Жената телец- само да ти кажа че аз много си падам по един Водолей и описанието е съвсем точно.
Анонимен коментира:
Аз като един виден лъв :D с голяма радост бих посетила всички тези места. Крайно изненадана съм, че толкова дълго сънуваните ми градове, в които искам да отида, са тук и по-специално; Париж ,(града на любовта). Щеше да е уникално, ако можех да ги посетя дори още сега.