Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
А по нашите ширини, домашните любимци не са ни съпрузи а направо деца.. така ги гледаме,храним,разхождаме и дори зимата ги обличаме да не настинат и накрая си "говорим" с тях !!!
Анонимен коментира:
Когато го гледам, постоянно го сравнявам с Дейвид Копърфийлд
Анонимен коментира:
Има хора които сънуват всяка нощ невероятни неща,други много рядко а трети никога/факт/ Аз съм от вторите,рядко сънувам но ме е страх ако се събудя с чувството на безпокойство и през деня продължавам да се сещам за съня си, защото досега съм сънувала ТРИ такива и за съжаление все са ме предупреждавали за най-лошото,но съм го разбирала след време.За мен това са така наречените" пророчески сънища", сънищата които не можем да забравим Ето единия: Сънувам че бера цветя от една много хубава градина; просто немога да смогна....букета става огромен, почва да ми тежи,задъхвам се ,уморявам се, но продължавам.. най-после стъпвайки едвам и невиждайки пътя от този букет, се прибирам към дома си и ме настига майка ми,която носи в ръце една разкошна черна рокля и ми се радва,че много ще ми отива с цветята и ми я напъха и нея в ръцете! Аз се ядосах още повече но ТЯ се засмя и ми каза да я облека като се прибера и да не се ядосвам.защото нали знам ,че каквото и да става,колкото и да ми тежи, тя е до мен и ще ми помага,.. а сега ще бърза за да се прибере преди мен и намери място за цветята!...Засмя се, подмина ме.... и аз се събудих с много неприятно чувство... целия ден съня не ми излезе от съзнанието и когато майка ми почина месец след този сън разбрах смисъла му,ще го помня винаги явно за това са пророчески..ще стане нещо /предупреждават ни/,без да можеш да направиш нищо,но да го помниш докато си жив...има неща които на този етап не намират научно обяснение,или пък не сме в състояние да го приемем за реално и възможно..но факта си е факт, изпитала съм го на собствения си гръб!
Анонимен коментира:
Изследователите смятат, че при освобождаването си от процепи от морското дъно, метанът се преобразува в газови балони. Те избухват на повърхността на водата, от което се намалява нейната плътност. Ако кораб има лошия късмет точно в този момент да е сред тях, веднага губи плавателната си способност и потъва. Добрата новина за фантастите и любителите на загадки е, че разумната теория обяснява феномена само на половина. Учените няма как да обяснят причината, поради която и самолети са „погълнати” от Бермудския триъгълник.