Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Като са били торлкова начетени да са предвидили какво ги чака като изсекат горите, както направиха братския южнасъседски трудолюбив народ !
Анонимен коментира:
Винаги обаче се намира пречка или проблем, който те дърпа надолу и тъкмо да получиш това което искаш и нещо се проваля, това е като изпитание, за да види Бог дали наистина заслужаваш това и дали се отказваш лесно.
Анонимен коментира:
Ами аз съм овен и съм родена на 16 април. Но от тези неща само някои са вярни. Първо аз въобще не съм егоист, а нали всеки казва, че овните били егоисти - да така е, но мъжете овни. Жените не са егоисти, винаги помагат, добри и упорити са, не се отказват лесно от целите си, дружелюбни са, много чувствителни и лесно се привързват към някой или пък се влюбват лесно. Те са добри и да ви кажа според мен има за всяка зодия по няколко вида например-за зодия овен има няколко вида овни- строгите, нервни егоисти, които искат всичко и добрите дружелюбни овни, които искат да помагат и да дават всичко от себе си на други хора. Междуддругото овните са и много любопитни.