Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Събирам полускъпоценни камъни на висулки. Ясписите са ми около 15-18.Опитах се да ги класифицирам,но са толкова много и различни, че не подлежат на описание.Дори имам черен с тънки червеникави черти.Още информация за ясписите и останалите полускъпоценни камъни може да прочетете на:
Анонимен коментира:
Мисля, че българите са малко по-стари от египтяните.Египет го има от малко повече от 5 хилядолетия, а българи-преди шумерите.
Анонимен коментира:
Надявайте се скоро да стане, близките 15 г. не вярвам
Анонимен коментира:
За сега вече е настъпил, но не е вечен. От Вестфалския мирен договор през 1648 г. се установява реда в Европа,по-късно се променя периодически. Последната промяна е след падането на социализма и разпадането на СИВ. Съгласно новия световен ред има две велики сили- Съединените щати и Русия, но напоследък и Китай ги доближава. Англия и Франция като ядрени сили победителки от Втората световна война живеят на стари лаври. Европейския съюз се създава за защита на европейските интереси и водещи са Франция и Германия. Англия сама се изолира, като Франция с налагането на два пъти на вето по отношения на членството и в ЕС я изолира и" прати на заден план", но англичаните си гледат своите интереси. Те нямат приятели, а имат интереси.
Анонимен коментира:
Вярвате ли, че ще свърши света? Имаше много дадени дати през последните 20 години. На 21.12.2012 г. бях на банкет и спокойно празнувах с колеги Коледа и Нова година. Не съм си помислял, че може да се случи нещо. Ако нещо се случи- то ще бъде някой природно бедствие, каквито напоследък често има- Индонезия, Чили, Непал.... С това светът няма да свърши. Само ще се промени до известна степен. Населението се е увеличило прекомерно и трябва нещо да се случи- Световна война трудно ще се допусне,извънземни няма да ни нападнат, болести-има и постоянно се появяват нови( ебола), природни бедствия- в библията и още преди това пророците са казали, че бедствията ще зачестят през.21-вия век. Успокойте се- на 22-28 септември ще е отминало лятото и спокойно карайте есента. Всички написани неща са конспирации. За повече подробности по тази и други теми: , особено темите за илюминатите и новия световен ред. След години може да се променят условията за живот на Земята и да има еволюция, но това е хипотетично в далечното бъдеще.
Анонимен коментира:
Коледа, както и много други христиански празници са заимствали по-стари обичаи и са нагаждани спрямо светците. Вземани са народните обичаи, за да бъде по-достъпна и общоприета христианската религия от хората по света. Написаното по-горе е интересно, чел съм и други подобни неща за коледните символи. В древността човекът, който е раздавал подаръци на децата, се е наричал Свети Николай( Санта Клаус). Той живее в Лапландия и влиза през комините на къщите около полунощ и раздава подаръци на послушните деца.
Анонимен коментира:
Края на света няма да настъпи на указаната дата от маите. На 21.12.ще се случи нещо значително, което ще засегне обширен район. Само че този район не е цялата планета, а се намира в близост до мястото, населявано някога от маите( полуостров Юкатан, Гватемала, Салвадор, Белийз). В календара на маите, който заедно с прабългарския е признат за най-точния в света има няколко критични дати. Той започва от 3113 г. пр. хр. На тези дати стават важни събития, които засягат маите и района около тях: началото на света, преместването на маите около 1210 г., края на тяхната държава, когато са завладени от испанците и др. Така че събитието, което според предсказанията ще настъпи ще е съществено, но ще засегне района, познат на маите. Това са моите доводи в защита на становището, че света няма да свърши след един месец и няма как за такъв кратък период да се преселим на друга планета. За евентуално такова преселение са необходими много години( повече от век) за човечеството. Едва по тези дни публикуваха статии, че са открили планета с подобни условия като на Земята. Обаче до нея се достига за около 600 земни години.