Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Козирогът често сънува извънземни, хора от отминали епохи и същества, които не могат дори да бъдат описани. Те обаче нямат особено значение, просто фантазията на Козирога е развихрена, затова съзнанието му създава нощем фантастични образи. - Да бе! Вярно си е това за фантазията, но извънземни никога не съм сънувала. Нито пък хора от отминали епохи. А за гадините да не говорим. Вярно, че ясно си спомням една триглава хиена, но преди да си легна бях чела за Цербер в една енциклопедия и бях гледала един филм за животните в Африка. Не е много вярно.
Анонимен коментира:
Преди да вляза в гимназията бях сънувала сън, в който имаше много хора, ставаше нещо и едно момиче ми помагаше да се измъкна. По-късно се запознах с това момиче и станахме добри приятелки. Но не я бях виждала друг път - преди. Сънищата ми винаги са цветни и почти винаги - свързани истории. И много често в тях виждам лица, които не съм запомнила в будно състояние. И винаги - абсолютно ВИНАГИ случките се развиват на непознати места.
Анонимен коментира:
Ох, ама някои от коментиращите сте... А с 1-2 коментара съм съгласна - по-скоро не би трябвало да се ровим там. Може би някой ден ще се разбере какво има там, но не мисля, че е нужно да се бутаме в устата на лъва, а да го оставим да заспи и тогава да го тормозим, но внимателно.
Анонимен коментира:
Аз съм на 21 и вярвам във всякакви такива неща - русалки, феи, дракони и др. подобни "приказни". Всички митове, легенди, приказки трябва да са започнали от някъде и според мен не всичко може да се обясни с хората "обличащи" незнанието и страха си в подобни на тях и разбираеми за тях форми. Този свят-като свят, а не като планета,е много по-голям отколкото можем да си представим. А океаните са най-малко изследвани от хората. Дори по-малко от космоса.
Анонимен коментира:
вампири съществуват. Горда съм, че познавам един истински.