Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Няма турци в България, има мюсюлмани за да казваш, че си турчин трябва и да го пише в личната карта. В България има българи, а кой каква вяра изповядва е личен избор.
Анонимен коментира:
При мен е обратното
Анонимен коментира:
Нали идеята е да се отървеш от проклятието
Анонимен коментира:
Да цена 610 лв за чистене и 610 лв за защита или общо 1220лв а за гледане 50 лв.мненията са противоречиви аз съм ходил скоро имал съм магия и да ги приготвя знам ,че имам но 1220 лв как се вадят казва,че дава гаранция и ,че всичко ще се оправи но, не съм много сигурен провери по форумите за мен човек който иска толкова пари или не е много читава работата .
Анонимен коментира:
Това е напълно вярно,но за съжаление добри гадатели и хора който могат да развалят са много малко повечето са шарлатани като за разваляне взимат около 600 лв (ако има кой да им даде). Ако има някой който да знае изпитан човек който да разваля магии да даде координати мерси .
Анонимен коментира:
Хвърчат ли покрай теб прилепи, значи си предприел опасно или несигурно действие. Уловил ли си насън прилеп, значи ти предстои да постигнеш сериозни печалби и да победиш страховете си. Изплашиш ли се много или видиш в съня си прилеп, значи не трябва да вярваш дори и на приятелите си. Ако не се изплашиш от прилепа в съня си, значи ти предстои тайнствено предложение. ---------------------------------------------------------Това е тълкуване от сановника ,а сега на кое тълкование да вярвам .Като цяло тълковника е много верен но сега се раздвоявам :)