Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
С интерес изучавам интонацията на казаното от човек,който споделя собствени преживявания(1);коментира в присъствието на споделилия собствена случка изразявайки лично мнение(2);обсъжда чутото според собствените си възгледи с човек мобилно или в отсъствието на коментирания(3)и напоследно,но не по важност място изразява лично мнение при открита дискусия на текущи задачи и колективни спорове(4). Да бъдеш себе си е реално и достойно за уважение по моите представи в само в(1) и (4).
Анонимен коментира:
За представителките от нежната половина на зодия "Стрелец"напомня щи на АМАЗОНКИТЕ-жени-воини,които са били много точни с ръцете по време на лов,зная,че предпочитат бижута като гривни и пръстени красящи нежните им места.
Анонимен коментира:
Очевидец съм как при думи имащи многостранно значение лишените от логическа умствена мисъл изпадат в състояние на свръхчувствителност стигаща до вманиачена психоза за отмъщение на собственото си неразбиране наречено"Бумеранг".Изрази като "Да ти се връща" и "АМИН" енергийните вампири наречени суеверници ги застига собственото им негативно възприятие на чутото и неправилно осмислено от лошото им подсъзнание. Както се казва"Единствения враг е собствената ти мисъл в главата ти"...................