Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Много ми е интересно как ги преброиха :D Няма значение. Вампира може да е съвсем друго нещо от това което ни е в представите, защо вампира трябва да е лош да пие кръвта на хората и да ги убива, защо изобщо вампира трябва да убива!? Може вампира да се храни от щастието на хората (в България ще му е по-лесно да се храни от злобата и простотията ни де хаха) И много хора си мислят, че ще ги прогонят с кръстовете и молитвите както си мислят, че могат да изгонят и демоните и духовете щом са вярващи :D Като ви се случи такова нещо много бързо ставате големите християни, а иначе през другото време богохулствате. Аз не съм вярващ и като ми се е случвало такова нещо не съм си слагал кръстове и иконки под възглавниците и гледам да се справя сам защото вярвам единствено в себе си :D Защото не вярвам, а не правя като вас да се моля на нещо в което не вярвам ;) И да продължа няма да ме разберете "вярващите в Бог" :D
Анонимен коментира:
Хаха и как стигнаха до този извод? Само се чудат какво да измислят за да затворят очите на хората. И добре, хубаво с шейните са ги откарали до пирамидата,а с какво са ги качили до върха? Плъзгали са ги догоре или!? Така си говорят само колкото да не заспат... Никой не знае как са построени точно пирамидите, но със сигурност хората не са успяли да ги построят сами.
Анонимен коментира:
Няма защо да се плашиш и да се притесняваш за такива неща, защото вероятноста това да се случи е нищожна и това е поредната глупост, тъпотия не знам как да го нарека, публикувана в сайта. Заради такива малоумни статии малко хора вярват на нещата написани тук!!!