Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Аз съм рибка и почти всичко е вярно. Наистина на мен времето никога не ми стига, винаги си мечтая и фантазирам, но се не съм съгласна с това, че преиначаваме нещата. Поне за не съм такава! И винаги правя разлика между реалността и фантазията! Както и за това което ,,Аз" каза малко по-долу. Не бих го направила, но вероятно това по-скоро зависи от самата личност и характера на човека! И това което ,,Вълчицата" каза е вярно! Аз лично много се влияя от другите и не става въпрос само за мнение!
Анонимен коментира:
Настроението ми се скапа! :( Избрах книгата да е ,,Златните ябълки на хесперидите" и питах дали ще стана лекар. Повтарях въпроса си няколко пъти и после назовах наум назовах страница 99 ред 6. Отгръщам страницата гледам реда и на него пишеше: ,, ...писмена форма. Изобщо - казвам, - стига си се превзе-" Предполагам това значи не!
Анонимен коментира:
Аз съм родена на 3-ти март 2001 година в 3-ри часа сутринта. И ако всичко това е вярно и съм го разбрала вярно имам 3-ти вода и 1 път земя! Родени от 22-ри декември до 21-ви март са вода. Аз съм на 3-ти март което значи, че падам в тази категория. Родените от 1999-та година до 2049-та година са под знака на водата. Аз съм 2001-ва значи пак е вода. Обаче след като съм родена в събота значи съм земя, според деня на раждане. И накрая родените от полунощ до 6 сутринта са вода, аз съм в 3 значи отново е вода. И какво се получава?! 3 пъти вода и веднъж земя. И понеже водата преобладава повече, значи ли, че съм под знака на водата? :/