Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Oсмий в библията е Сатанаил. "И звярът, който беше и който го няма е осмий; той е от седемте, и ще загине." Откровение 17:11:
Анонимен коментира:
Всеки по-наблюдателен може да ги снима, аз снимах светещо кълбо, на апарата после видях лице снимки на лице , очи, зеници , глава с коса до раменете на възрастен човек.
Анонимен коментира:
Aз също имам дух в къщи, донесох си го след едно погребение на мой близък, след като без да искам настъпих черепа на една бабичка, която е била погребана преди. Беше ми се загнездил в стомашната кухина и ми предизвикваше изключителен дискомфорт, няколко пъти ходих безрезултатно до тоалетна, 6 часа сновах без прекъсване между стаите, не можех да седна камо ли да спя, накрая се сетих, взех една електрическа възглавничка и легнах, лека полека го усетих как се измъкна . Сега си седи у нас, вечер ми чуква когато закъснявам да си легна, чете ми мислите ,понякога ми чука по-силно ако нещо мисля неправилно, веднъж така изтропа че стресна гостите, аз като им казах да не се плашат и че това ми е духчето, те просто не ми повярваха.
Анонимен коментира:
Ала бала портокала. Кризата беше предсказана да започне през 2000г. и потвърдено от баба Ванга, което всъщност е истина, защото от 2000 до 2008 беше първата част - надуването на финансовия балон, през 2008 финансовия балон се спука и започна съществената част - фалити, банкрути, масови уволнения, петролни войни, розови революции, разширяване на ЕС и др., нещата са предсказвани многократно от баба Ванга, сега е следващата част - ДЕФЛАЦИЯТА - когато цените на стоките започват да падат заради ниските доходи, края на кризата ще дойде с нашата смърт. Всички араби ще разберат че проблема им идва от Израел и вкупом ще го нападнат и т.н. пише го в Библията, следва III св.война , ще бъде ад на Земята, ще остане 1/4 от населението, Европа ще опустее и накрая след подписването на световния мирен договор следва "Изненадаа" - АПОКАЛИПСИС - Останалите живи ще викат "Станете мъртви да легнеме ние" - Хората вече няма да може да умират, духовете на умрелите ще се движат наоколо, всичко ще бъде разрушено, ще има много катаклизми-мощни земетресения, наводнения, навсякъде ще гори, потъване и издигане на планини и части от континенти и тогава идва Финала - Божия съд - " И нова Земя и ново небе" ще бъде създадено за праведните. Това е , никой от сегашните властимащи копаещи бункери, трупащи злато , диаманти и храни няма да оцелее. Ще посетят АДА, където ще прекарат 1000 години за изкупване на греховете си.
Анонимен коментира:
Повечето гадатели са чели Библията и донагаждат, съвременните събития обаче потвръждават истинноста на Библията, след падането на Сирия (Асад ) ще се развият последните действия описани в Библията.
Анонимен коментира:
То се знае кой ги е строил, Закария Сичин нали разчита там плочки, обелиски на древен арамейски , Елохими Нефилими, Анунаки дошли от Нибиру, авно са се поразмножили доста и от тях са хартисали една част и са станали фараони, оттам и технологиите най-вече овладяването на гравитяцията е интересна, култа към слънцето, бога Озирис и т.н.