Sanovnik.bg»Мрежата»Ирена»Моите коментари
Ирена
Ирена
Новак

Моите коментари

Ирена коментира:
Скъпа Станислава, благодаря за забележката, но информацията в статията е вярна. Смъртта на Ричард III през 1485 г. наистина слага край на стогодишната война между родовете Ланкастър и Йорк за короната на Англия. Ричард III е последният представител на рода Йорк, начело на страната. След смъртта му в битката при Босуърт крал става Хенри Тюдор под името Хенри VII, който се оженил за дъщерята на Едуард IV Елизабет Йоркска.
Ирена коментира:
Достатъчно е да поставите показалеца на мишката върху последния ред на статията, където пише "научи повече" и да кликнете.
Ирена коментира:
Ужас! Пък тя ако вземе, че дойде ...
Ирена коментира:
До Мъу - съгласно правилата за писане на коментари откровен СПАМ се изтрива без предупреждение. Системните нарушения се наказват с БАН!
Ирена коментира:
Без предупреждение се изтриват коментари написани на латиница, както и такива, които съдържат обиди и вулгарни изрази. Не толерираме и откровен спам.
Ирена коментира:
Писането само с главни букви в интернет е равносилно на ВИКАНЕ!!! Забранено е писането само с главни букви! Коментари, написани само с главни букви, ще бъдат изтривани без предупреждение!!!
Ирена коментира:
Ясно е написано, че родените в периода 21 януари - 17 февруари са жерави."Така родените от 21 януари до 17 февруари са подвластни на Уран и са носители на мъдростта."
Ирена коментира:
Грешката е поправена, а виновникът е смъмрен ;)))