Аквамарин - значение и свойства

Аквамарин - значение и свойства

1

Аквамаринът влияе добре върху здравето. Може да успокои зъбобол, влияе благотворно на стомаха и черния дроб, щитовидната жлеза, жлъчката и помага при фобии и пристъпи на страх.

1

Зодиакални Камъни

Зодиакални Камъни - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Зодиакални Камъни. Нашите статии за Зодиакални Камъни от вековете до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Зодиакални Камъни.
Зодиакални Камъни - Авантюрин - значение и свойства

Авантюрин - значение и свойства

07.02.2013027053

Никога не трябва да си купувате билет за лотарията, без авантюрин в левия си джоб. Това е камъкът на възможностите. Авантюринът е известен като камъка на шанса или късмета.

Зодиакални Камъни - Значение и свойства на малахита

Значение и свойства на малахита

12.11.201208430

Малахитът е бил скъпоценен талисман в Египет, Рим и Древна Гърция. Защитавал е от лоши очи, негативна енергия, но също така се е смятал за лек срещу всички физически болести.

Зодиакални Камъни - Свойства на камъните: котешко око

Свойства на камъните: котешко око

06.11.2012024513

Котешкото око влия на силата на ума, увереност, воля, морална смелост, упоритост, разрешаване, самоконтрол, разузнаване и знания. Кореспондира на зодии Козирог, Телец, Овен.

Зодиакални Камъни - Зодиакалните камъни

Зодиакалните камъни

25.05.2012024846

От древни времена представителите на всяка зодия са били закриляни от определен скъпоценен камък, който ги е дарявал със сила и ги е защитавал от зло.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни