Трите типажа зодия Риби, които може да срещнете

Трите типажа зодия Риби, които може да срещнете

Рибите са най-противоречивата зодия в хороскопа, тъй като изявяват доста противоположни качества. Могат да бъдат досадно лигави, но в следващия момент и много мъдри.

1

Характер на Риби

Характер на Риби - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Характер на Риби. Материали за Характер на Риби от древността до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Характер на Риби.
Характер на Риби - Десет признака, че сте типичните Риби

Десет признака, че сте типичните Риби

24.08.2017029173

Рибите са третият воден знак в хороскопа, което определя силната им емоционалност. Те са и подвижен знак, на което дължат непрекъснатите житейски промени, които ще търпят.

Характер на Риби - Къде да пътува зодия Риби

Къде да пътува зодия Риби

18.06.201306073

Рибите са непоправими романтици, затова за тях е най-добре да посетят място, което е изпълнено с романтика и магия. Тъй като Рибите са воден знак, за тях най-приятно е да отидат край море или океан.

Характер на Риби - Риби при караници и сдобряване

Риби при караници и сдобряване

18.05.201309257

При спорове и караници хората, родени под знака на Рибите, се държат прекалено емоционално. Те са склонни към бурни скандали, придружени с много сълзи.

Характер на Риби - Неочаквани черти на зодия Риби

Неочаквани черти на зодия Риби

09.04.2013046677

Рибите живеят в света на фантазиите си и смятат, че околните не са достойни за тяхната компания, защото те са нещо повече от тях.

Характер на Риби - Съдбата на зодия Риби

Съдбата на зодия Риби

29.03.20130133216

Рибите са с ярка индивидуалност. Независими и често предпочитащи да останат в периферията на събитията. Представителите на този знак са проницателни и това силно впечатлява околните.

Характер на Риби - Рибите и другите зодии

Рибите и другите зодии

11.03.2013043462

Рибите имат тенденцията да търсят за контакт по-динамични знаци като Овен, Телец, Скорпион и Козирог, макар че подобни съюзи могат да навредят на емоционалната им природа.