Виж бъдещето си! Избери си фея и разбери какво те чака в следващите 30 дни

Виж бъдещето си! Избери си фея и разбери какво те чака в следващите 30 дни

Няма по-хубаво от това да знаеш какво ще ти се случи в бъдеще. Някои дават мило и драго да разберат какво ще ги сполети. За щастие открихме начина да видим напред.

1

Промяна

Промяна - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Промяна. Материали за Промяна от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Промяна.
Промяна - Ретрограден Плутон до Октомври: Черен период на войни и промени!

Ретрограден Плутон до Октомври: Черен период на войни и промени!

24.04.201801540

Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Преди години статутът ѝ на планета дори бе отнет. Въпреки това небесното тяло не е спирало да оказва влияние върху зодиите и обществото като цяло.

Промяна - Пет типа персоналности, които имат потенциала да променят света

Пет типа персоналности, които имат потенциала да променят света

23.11.201602608

Тези хора, които мнозина наричат лидери или водачи, вдъхновяват другите за промяна, те имат потенциала да променят света, в който живеем. Ето и четирите най-ярки типа персоналности

Промяна - Сън в ковчег връща изгубения късмет

Сън в ковчег връща изгубения късмет

02.11.201103361

За да се върне късметът при човек, той трябва да преспи в ковчег в малазийски храм, посветен на повелителя на ада. Посетителите на храма твърдят, че животът им се променя.

Промяна - Променете живота си за седем дни

Променете живота си за седем дни

27.08.2011048522

Щастливият живот трябва да започне някога, и не пречи това да започне точно днес. Събуждайте се една седмица с усещането, че отново ви предстои да изживеете най-хубавия ден от живота ви.

Промяна - Променете живота си за три седмици

Променете живота си за три седмици

22.07.2011033755

Можете да промените живота си само за три седмици, като привлечете късмета и положителната енергия с помощта на прост експеримент с гривна, която ви пречи да се оплаквате.

Промяна - Можем ли да изтрием лошите спомени?

Можем ли да изтрием лошите спомени?

02.02.201104433

Учените отриха начин, чрез който можем да променим определени спомени и да ги заснемем наново и прожектираме така, както правим с домашното видео. Те изследвали как да променим спомена за страх.

Промяна - Промяната носи щастие

Промяната носи щастие

02.11.2010013049

Казват че ако искаме да се чувстваме по-добре, трябва да променим личността си. Установено е, че когато говорим, че сме верни на себе си, означава, че действаме против нашия характер.