Човекоподобно същество с крила сее смут в Пуерто Рико

Човекоподобно същество с крила сее смут в Пуерто Рико

2

Странно човекоподобно същество с крила като на прилеп било забелязано в Пуерто Рико. То било наречено Гаргуля и имало поведението на неуловимите кръвожадни чудовища Чупакабра.

1

Прилепи

Прилепи - Най-новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Прилепи. Нашите статии за Прилепи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Прилепи.
Прилепи - Митове и истини за животните

Митове и истини за животните

11.08.201124519

Слонът наистина не забравя никога, а крокодилите наистина плачат, докато ядат жертвата си. Прилепите не са слепи, а камилите не събират вода в гърбиците си.

Прилепи - Животните-воини

Животните-воини

05.02.201102288

Много животни са се използвали като помощници при военни действия. Пощенските гълъби, конете, слоновете, мулетата, прилепите и кучетата, както и тюлените, са били част от армията.

Прилепи - Зрението пречи на прилепите

Зрението пречи на прилепите

17.12.201001779

Прилепите използват не само ехолокация за ориентиране в пространството, но и зрението си. Когато се чифтосват, те се блъскат в препятствия в тъмнина, а не при ярка светлина.

Прилепи - Най-грозните животни на света

Най-грозните животни на света

06.11.201004631

Сред най-грозните животни в света са ушатите лемури, които често са убивани заради страшния си външен вид, и аксолотълът, който прилича на розова риба с ръце и крака.

Прилепи - Ритуал при пълнолуние помагал за забогатяване

Ритуал при пълнолуние помагал за забогатяване

25.10.2010071524

От незапомнени времена един от най-известните талисмани за късмет и най-вече пари е прилепът. Едно заклинание при пълнолуние със сребърна монета и гърне вода също може дапомогне за добиване на пари

Прилепи - Среща със змия предвещава важна промяна

Среща със змия предвещава важна промяна

12.10.2010042162

Ако срещнете змия, това е знак, че в живота ви ще се случи нещо важно. Прилеп в дома ви е знак за предстоящо богатство и успехи, а птиците носят добри новини. Различни вярвания за животни.

Прилепи - Майката на прилепчето го разпознава сред хиляди бебета

Майката на прилепчето го разпознава сред хиляди бебета

07.09.201002212

Женският прилеп ражда с главата надолу и е в състояние да разпознае писъка на бебето си сред този на хиляди бебета. Женската на ленивеца ражда на дърво и ако бебето падне, тя не слиза долу.

Прилепи - Все по-често животните стават герои

Все по-често животните стават герои

18.07.201001951

Доскоро се смяташе , че само хората са способни на героични постъпки, без да го правят от користни подбуди. Това обаче важи и за делфините, прилепите, биволите, маймуните и дори мравките.

Прилепи - Неподозираните до сега умения на животните

Неподозираните до сега умения на животните

29.08.200903236

Научни изследвания установиха неподозираните досега скрити способности в животните. Прилепите свалят със серенади женските. Слепите кучета общуват с морзовата азбука, а хлебарките. . .

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни