Отрицателните черти на зодия Риби

Отрицателните черти на зодия Риби

15

Емоциите на Рибите обикновено бушуват – сега са изключително щастливи, а в следващия момент вече осъзнават колко крайно нещастни са.

1

Отрицателните черти на зодиите

Отрицателните черти на зодиите - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Отрицателните черти на зодиите. Материали за Отрицателните черти на зодиите от древността до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Отрицателните черти на зодиите.
Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Водолей

Отрицателните черти на зодия Водолей

11.01.20142181202

Качество, което може да не се приеме за особено положително за Водолея от някои представители на зодиака, е компетентността на Водолей. Той винаги има позиция и държи на своето мнение.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Козирог

Отрицателните черти на зодия Козирог

10.01.20143430634

Отрицателните черти на Козирога неминуемо са забелязани от хората, които имат щастието го до познават. Те не са толкова многобройни, но за сметка на това могат да доведат до крайни ексцесии.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Скорпион

Отрицателните черти на зодия Скорпион

09.01.20143924744

Скорпионът както в природата, така и като покровител на родените под знака му, може да е много опасен дори от разстояние. Тази водна зодия има доста отрицателни качества, умело прикрити с подмолни и чисти лъжи.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Стрелец

Отрицателните черти на зодия Стрелец

08.01.20142531242

Най-лошата черта на Стрелеца е това, че той е непоправимият дървен философ сред зодиите. Те са бъбриви и все умни неща казват. Знаят всичко за всичко и са непоправим пример за фразата На всяка манджа мерудия

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Везни

Отрицателните черти на зодия Везни

05.01.20141639961

Всъщност Везните често са едни от най-неразбраните представители на зодиака. Въпреки че могат да бъдат изключително убедителни и да ви се струва, че вярват в това, което говорят, не е много сигурно.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Дева

Отрицателните черти на зодия Дева

04.01.20141418614

Земният знак Дева се характеризира със спокойствие и уравновесеност, типични за майката Земя. Има моменти обаче, в които както нея бива разтърсван и не преден план излизат разрушителните му способности.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Лъв

Отрицателните черти на зодия Лъв

03.01.2014915552

Лъвовете са изключително самоуверени, което всъщност не е лошо качество стига, обаче, тази самоувереност да не потъпква увереността на друг. Гордостта от своя страна определено не е положителна черта.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Рак

Отрицателните черти на зодия Рак

02.01.20141429551

Депресията при Рака преминава трудно - от грижовността и нежността, която иначе проявяват към любимите си хора, не е останало нищо. Те се вглъбяват в собственото си аз и ако са наистина наранени, това вглъбяване може да продължи дълго.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Близнаци

Отрицателните черти на зодия Близнаци

01.01.20141915008

Близнаците имат сравнително малко отрицателни черти, но пък с тях са способни да вбесят и най-спокойния човек в света. Те изумяват със своята инфантилност. Тя ги съпътства до дълбока старост.

Отрицателните черти на зодиите - Отрицателните черти на зодия Телец

Отрицателните черти на зодия Телец

30.12.20131519970

Родените под зодиакалния знак Телец имат както положителни, така и отрицателни черти на характера. Те не се развиват при всеки с еднаква сила, но са дълбоко и кармично закодирани в същността им, като могат да се появят на бял свят във всеки един момент.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни