Църквата почита паметта на Мария Магдалена днес

Църквата почита паметта на Мария Магдалена днес

Днес, 22 юли, православната църква почита паметта на света Мария Магдалена, наричана още равноапостолна и мироносица. Мария Магдалена е била една от последователките на Христос и първа е видяла неговото възкресение.

1

Мария Магдалена

Мария Магдалена - Последните теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Мария Магдалена. Нашите статии за Мария Магдалена от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Мария Магдалена.
Мария Магдалена - Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

02.09.201512161

Древният текст от IV век, който бе открит преди няколко години, е напълно автентичен, казват учени от САЩ. Многобройните изследвания на текста са установили, че папирусът не е фалшив

Мария Магдалена - Коя е била Мария Магдалена

Коя е била Мария Магдалена

12.04.201519724

Мария Магдалена е една от главните библейски фигури, свързани с Възкресението на Христос. Тя е и най-енигматичният образ, описан в Библията.

Мария Магдалена - Мария Магдалена е написала 4-то евангелие от Библията

Мария Магдалена е написала 4-то евангелие от Библията

09.12.201403966

Нови разкрития посочват блудницата Мария Магдалена като автора на четвъртото евангелие от Библията – Евангелието на Йоан. Смята се, че Мария Магдалена е била най-близкия ученик на Исус Христос.

Мария Магдалена - Сензация! Исус е имал 2 деца от Мария Магдалена

Сензация! Исус е имал 2 деца от Мария Магдалена

11.11.201408782

Превод на стар ръкопис от 570 година след новата ера прави сензационно разкритие, казвайки, че Исус Христос е бил женен за Мария Магдалена и дори че двамата са имали 2 деца.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни