Това е последното писмо на Джак Изкормвача

Това е последното писмо на Джак Изкормвача

Последното писмо на прочутия сериен убиец Джак Изкормвача бе продадено на търг във Великобритания. На него са запечатани последните известни думи на мистериозния убиец, чиято личност може би никога няма да бъде разгадана.

1

Джак Изкормвача

Джак Изкормвача - Новите текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко за Джак Изкормвача. Нашите статии за Джак Изкормвача от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Джак Изкормвача.
Джак Изкормвача - Вече е сигурно кой е бил Джак Изкормвача

Вече е сигурно кой е бил Джак Изкормвача

25.02.20170922

Писателката Патриша Корнуел е убедена, че е разгадала енигматичната личност на серийния убиец Джак Изкормвача, чиято известност се простира и до днес.

Джак Изкормвача - Разкриха самоличността на легендарния убиец Зодиак

Разкриха самоличността на легендарния убиец Зодиак

16.08.201603748

Американската полиция смята, че след десетилетия на пълна мистерия вече категорично може да се посочи кой е серийният убиец, наричащ себе си Зодиак.

Джак Изкормвача - Неразкритата загадка на серийния убиец Зодиак

Неразкритата загадка на серийния убиец Зодиак

23.09.201405994

Зодиак е вторият по популярност неразкрит сериен убиец, след Джак Изкормвача. Той е изпратил няколко писма до полицията и медиите, с които показвал невероятния си ум и жестокост.

Джак Изкормвача - Разкриха самоличността на Джак Изкормвача

Разкриха самоличността на Джак Изкормвача

11.09.201403778

Детективът Ръсел Едуардс е напълно сигурен, че най-после е разкрил мистерията. Той дори възнамерява да издаде книга, в която да опише 14-годишното си разследване.

Джак Изкормвача - Разкриха кой е Джак Изкормвача

Разкриха кой е Джак Изкормвача

05.09.2011011659

Британски историци твърдят, че знаят кой е Джак Изкормвача. Това е псевдонимът на престъпник, за който се смята, че изкормил 5 проститутки и смятан от мнозина за първият сериен убиец в света.

Джак Изкормвача - Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача е жена

Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача е жена

21.08.200908144

Нови научни тестове доказват, че серийният убиец Джак Изкормвача не е мъж, а жена. Учените направили ДНК-тест на слюнката по плика на едно от писмата в Скотланд Ярд, които психопата пращал.