Момчето омар, което бе убито от собственото си семейство

Момчето омар, което бе убито от собственото си семейство

Грейди Стайлс е роден с рядкото генетично заболяване ектродактилия, при което липсват средните пръсти на ръцете и краката, а крайниците и издължени и усукани под формата на щипки на омар.

1

Генетични Заболявания

Генетични Заболявания - Новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко за Генетични Заболявания. Любопитни статии за Генетични Заболявания от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Генетични Заболявания.
Генетични Заболявания - Запознайте се с 3-годишното момиченце, което никога не спи

Запознайте се с 3-годишното момиченце, което никога не спи

10.05.201705500

Докато повечето хора все още са сънени след 7-8 часа сън, на малката Евър ѝ е нужен около 1 час на денонощие, а по понякога не спи изобщо и пак е пълна с енергия, пише Дейли Мирър.

Генетични Заболявания - Сомнамбулизмът се предава по генетичен път

Сомнамбулизмът се предава по генетичен път

13.05.20150743

За повечето хора проблемът с амнезията по време на сомнамбулизъм е наследствен. Четири от пет сомнамбула не си спомнят преживяното и това е характерно и за други представители на фамилията им.

Генетични Заболявания - Кои са пеперудените деца

Кои са пеперудените деца

04.01.201507706

Булозна епидермолиза е едно от най-редките генетични заболявания. При него човешката кожа става толкова крехка, че дори едно докосване може да причини сериозни рани. Болните се наричат още пеперудени деца.