Ароматите според темперамента

Ароматите според темперамента

Избирайки си аромат, човек трябва да се съобрази със своя темперамент, особености на поведение и емоциите си, които са му присъщи в най-голяма степен.

1

Аромати

Аромати - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Аромати. Материали за Аромати от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Аромати.
Аромати - Ароматите на зодиакалните знаци

Ароматите на зодиакалните знаци

06.03.2012316351

Всеки зодиакален знак има аромати, които му носят късмет във всички начинания. Ароматите на Лъва са тамян, кокос, лимон, портокал, миро, роза, гардения, сандалово дърво, розмарин, туя.

Аромати - Силата на обонянието

Силата на обонянието

17.09.201102060

Обонянието ни манипулира паметта ни, защото спомените се асоциират с миризми. Обонянието може да ни дари със способности на екстрасенси.

Аромати - Ароматите възстановяват аурата

Ароматите възстановяват аурата

23.01.201109553

Определени аромати възстановяват аурата, пазят от зли сили и недоброжелатели, помагат за любовните отношения, както и за разбирателството в семейството.

Аромати - Ментата активира мозъка, сандаловото дърво астралното

Ментата активира мозъка, сандаловото дърво астралното

01.07.201004221

Ароматът на мента активизира мозъчното кръвообращение и подобрява мисловната дейност. Ароматът на сандалово дърво вкарва хората в особени сънища, през които се преминава към астрални пътешествия.

Аромати - Канела и розови листенца привличат любовта

Канела и розови листенца привличат любовта

31.12.2009011528

Канела и розови листенца, смесени в необходимите пропорции, привличат любовта. С тях се опушва помещението, в което ще влезе желаният човек, и ще запалят огъня на любовта в сърцето му.

Аромати - Искате бързо да си спомните нещо? На колене!

Искате бързо да си спомните нещо? На колене!

18.11.200905266

Паднете на колене, ако искате да си спомните нещо важно, твърдят учени. Те смятат, че спомените изскачат по-лесно от мозъка, ако бъдем подсетени от аромати, движение, звук или различни пози.