Не снимайте спящите си близки! Вижте на какво ги обричате

Не снимайте спящите си близки! Вижте на какво ги обричате

Някои снимки според езотериците могат да се опасни за хората. Такива например са фотографиите на спящ човек. Ето и защо мистиците намират снимането на подобни кадри за погрешни и дори страховити.

1

Ангел Хранител

Ангел Хранител - Новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Ангел Хранител. Нашите статии за Ангел Хранител от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Ангел Хранител.
Ангел Хранител - Знаците, с които вашият ангел-хранител ви говори

Знаците, с които вашият ангел-хранител ви говори

12.11.2017140683

Обоняние, допир, вкус и звук – те формират представата за заобикалящия ни реален свят. Съобщението от ангелът хранител идва с миризмата на конкретно цвете или трева, восъчни свещи или конкретен аромат

Ангел Хранител - Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

21.09.2017020227

Сигурно сте чували, че всеки човек има агнел-хранител, който след дали изпълняваме житейската си мисия. В някои окултни практики свързват този ангел хранител с животни, от което трябва да се учим.

Ангел Хранител - Невероятно! Духът на покоен баща спаси живота на дъщеря си

Невероятно! Духът на покоен баща спаси живота на дъщеря си

24.08.2017055680

Необяснимо явление успя да запечата камера за наблюдение на пътния трафик. Устройството е заснело как мистериозна мъжка фигура се появява внезапно насред натоварено шосе и успява да предотврати сериозен пътен инцидент.

Ангел Хранител - Ангел хранител спаси семейство от пожар

Ангел хранител спаси семейство от пожар

30.10.201602041

Американка от Айдахо, САЩ, заяви, че ангел е спасил неин имот при пожар и дори публикува снимка на предполагаемия си свръхестествен закрилник.

Ангел Хранител - Знаците, които подсказват, че нашият ангел хранител е наблизо

Знаците, които подсказват, че нашият ангел хранител е наблизо

16.09.2016013944

Ангелите, които се грижат за нас, много често оставят следи след себе си. Не всеки обаче е в състояние да ги разчете, тъй като малцина са запознати с природата на тези божествени същества.

Ангел Хранител - Българка говори с ангели от години

Българка говори с ангели от години

10.09.201507090

Животът на българката се преобръща след преживяна катастрофа, когато тя е само на четири годинки. Тогава за пръв път пред нея се явяват ангели.

Ангел Хранител - Ангели закрилници според зодията

Ангели закрилници според зодията

12.08.20130149922

Телец – Неговият ангел се нарича Аматиел. Покровителства най-вече новите начинания и промените в живота на Телците. Изпълва душите им със светла надежда, и помага ясно да видят пътя си, и да разберат предназначението си на този свят.

Ангел Хранител - Говорете със своя ангел хранител, за да ви помогне

Говорете със своя ангел хранител, за да ви помогне

07.05.20130115997

Всеки от нас има свой ангел хранител, към когото може да се обърне за помощ и съвет в труден момент. Те изпълняват от най-баналните злободневни неща, до най-съкровените ни желания.

Ангел Хранител - Ранговете на духовете - Втори ранг. Духове на доброто, добри духове

Ранговете на духовете - Втори ранг. Духове на доброто, добри духове

17.10.201206598

Качествата на тези духове и тяхната сила да творят добро се намират в пряка зависимост от степента на съвършенството, която са достигнали едни имат знание, други - мъдрост и доброта.

Ангел Хранител - Съществуват ли ангели

Съществуват ли ангели

29.03.2012015912

Вярата в ангелите и добрите сили е разпространена в целия свят. Много хора, изпадали в клинична смърт разказват за среща със своите ангели-пазители, които са ги върнали на този свят.