Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях египетска царица

Бях египетска царица

Бях египетска царица
Винаги съм харесвала Египет. Още от първи клас. Даже искам по-нагоре да се занимавам с египтология.

Преди година - две, имах нова книга за Древен Египет и там една статия за убийството на Тутанкамон ми направи огромно впечатление. Самата аз съм изработвала тези за смъртта му. Ето какво сънувах една вечер след прочита на тази статия.

Бях в древен Египет. В царския дворец.Беше късно вечерта. Видях група от жреци предвождани от мъж да тръгват към спалнята на царя. Убиха го. Беше именно момчето фараон. Аз започнах да крещя за помощ.

Съзнавах, че това беше мъжът ми, аз бях Великата царска съпруга.След това бях принудена да се омъжа насила за мъжът, който предвожда жреците към стаята на фараона. След това той искаше да ме изнасили, но се събудих.

Какво означава това? Дали е просто заради прекалената информация, която съм чела?

Тутанкамон винаги ми е бил любимият фараон още от много малка. А жена му -любамата ми царица. Дали е спомен от минал живот иил прекомерна информация ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
виктор
виктор
25.12.2012 09:15
а какво значи спомен от минал живот
0
0
ивелина
ивелина
05.12.2009 21:06
Бъди сигурна, че е от прекалена информация. Случвало се е и с мен (професионална египтоложка). Колкото до Тутанкамон (Тутанхайот, както е правилно), няма защо да ти е любим, той няма принос в египетската история. Съветвам те, да се преорентираш към Старо царство - там има доста по - интересни неща, от смъртта на момчето.
0
0