Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»На вечеря в църква

На вечеря в църква

На вечеря в църква
Здравейте,
снощи имах много странен сън, намирах се в католическа църква - по принцип не съм католичка и за това се зачудих защо точно пък католическа. Та, присъствах на литургия, на която имаше доста хора, добре се чувствах до самият край на литургията.

Когато свърши останаха малко хора и един човек дойде и ме попита дали ще искам да остана да обядвам със свещеника и другите хора, но аз не се чувствах удобно, все пак не ги познавах, а ме канеха.

Въпреки това се съгласих и отидох в стаичката, където свещеника и другите бяха седнали на скромна маса и обядваха, но си личеше, че бях неочаквана и ме спогледаха, но мъжа, който ме покани каза спокойно да се настанявам.

Ама аз като видях как ме погледнаха с учудване и едва ли не какво правя там и ми стана много неудобно и моментално отказах, извиних се и си излязох. И така се събудих. Някой има ли на идея какво може да значи съня ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
TeoShamSher
TeoShamSher
13.04.2013 23:07
Амин. Много ти благодаря за съветите Алекс :-) ще гледам да не пропусна нито един. Бог с теб!
0
0
Алекс
Алекс
13.04.2013 22:13
нека наистина си остане в кръга на шегата, С, нямам нищо против нея, но между 16 и 24 има дооста години разлика :-)))
Ами май се изчерпах откъм съвети, Теди, казах ти това, което знам и мисля, дано съм ти помогнал! Нека благодатта на Бога е с теб, спохождайки във всички твои действия и помисли! :-)))
0
0
с
с
07.04.2013 21:51
Нямах предвид зрялост като готовност да създадеш семейство,а като личност.От мен толкова с тълкуванията,останалото е твоя работа.А в кръга на шегата от вас двамата с Алекс ще излезе добра двойка,я вземете да се запознаете лично:)))Чао и помнете-сърцето въпроси няма,защото вече знае всичко,а ума няма отговори,защото не може да им отговори.
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
07.04.2013 21:25
До Алекс: Благодаря ти за хубавото насърчение и съвет, Алекс. Обещавам да послушам съвета ти, винаги се моля на Бог да ме изобличава и да отваря сърцето и очите ми, за да виждам грешките си и да се покайвам за тях, да имам страх от Него, и когато съгреша да не си мисля - Айде от Него да мине, тоя грях няма да ми го зачисли (да, ама не трябва да е така), за всеки осъзнат и неосъзнат грях трябва да се престрашим да си го признаем и да се покаем.
Алекс, и аз ще изляза малко офф-топик като теб, аз също имах сън от Господ. Сънят ми беше като сън в съня ми, имах видение, че съм на някакво представление и изведнъж осветлението гръмва и настава една суматоха, хората се разбягаха и можех да видя как демоните се бяха спуснали да крадат/отмъкват душите на хората, за да ги заведат насилствено в ада и като се опитаха да вземат моята като се събудих от единия съня в другия със силен вик, можех да видя как вика ми излиза от мен (все едно душата ми летеше право към небето), виждах как се отдалечавам от земята и право към небето, но имаше нещо като бариера и можех да продължа до едно положение и спрях, обърнах се и видях колко на високо съм долетяла, докато гледах от небето се спусна един бял дим, който ме обгърна и чувах глас, който ми каза - Сега ще ти покажа нещо. Нямаш си на представа какво спокойствие настъпи в мен, този страх, който го имах изчезна, дима ме спусна надолу и докато се спускахме надолу ми разпъна света като карта, на тази карта започнаха да излизат червени точки, този дим ме закара на всяка една червена точка (всъщност, реални градове на земята) и аз можех да видя как демоните стояха зад всеки човек и хората бяха като кукли на конци и вършеха техните лоши дела. Когато дима стигна до самите демони те се разбягаха като попарени, направо се запалваха, викаха и изгаряха в ужас. Тогава гласа отново ми каза да съм спокойна и че ще дойде на правилното място, в точното време, в точната секунда. (без да дава други обяснения). За трети път се събудих в съня ми и бях на път да ходя на кино и се случи точно както беше в предния сън, лампите гръмнаха, хората се развикаха, но този път не виждах демоните можех само да ги усетя от видението ми, стоях спокойно както гласа ми беше казал и в същия момент като ме настигаха в точната секунда както ми беше обещано същият дим се спусна и те по същият начин се запалиха от ужас и се махнаха. Излязох на вън и с пълен глас благодарих на Господ, че си е спазил обещанието. След като казах благодаря на Господ и се събудих от съня ми. Цял живот ще си спомням този сън и ще ми е за насърчение, че Господ е винаги с нас и трябва да му имаме доверие, защото ни обича много.
Малко дълъг офф-топик, но и аз като теб мисля да бъде за насърчение на потребителите, които четат темата.

За "С": Има нещо вярно в това, което казваш. На едно християнско младежко събиране ни насърчиха тези, които са над 20 да започват да се замислят и молят на Господ за семейство. Усетих от вътре, че е ми е време и на мен да се помоля за това, но не защото те ни казват и да ни е наложено, просто ми дойде на сърце. И от тогава се моля на Бог да ми даде съпруг, който или да Го обича колкото мен или повече да Го обича от мен. Да разбирам ли че Господ ми дава знак, че това момче от католическата, което харесвам е правилният за мен, имат ли връзка помежду си тези 2 съня с това момче? До сега не съм сънувала точно определена църква и техни представители.
0
0
с
с
07.04.2013 13:32
Много ми харесаха коментарите на двамата младежи по-долу.Радвам се,че има хора,които четат Библията и се замислят над истински важните неща в живота от рано.Но сега-към темата.Връзката между нашия ум и душата(подсъзнанието)ни е като опит за разговор между слепия и глухия.Как единият да разбере усещанията на другия?Ако станат едно цяло,ще обхванат света,но са разделени:)
Сега ще опитам да изтълкувам съня от гледна точка на психологията.Църквата и литургията са символ на майката-успокояващи,закрилящи,безопасност,подсъзнание.Това е светът на твоето детство.Човекът,който те кани е символ на мъжкото начало-ум,бъдеще,действие,знак за посвещаване,усвояванеКазва,че е време да преминеш на друг етап от развитието си-да оставиш познатото,уютно,защото то вече пречи да напреднеш и те задържа в детството.Затова си се уплашила от хората-ти още не си готова за това и си усетила,че не ти е мястото там.Накратко тези сънища са израз на преход,смяна на нивото,промяна на вътрешното състояние и израстване.
0
0
Алекс
Алекс
07.04.2013 02:26
Бог ми показа какъв трябва да бъда и къде трябва да се насоча, Теди, ако бях сам, още щях да съм заблудена овца. Даже и като се съмнявах в Него Той ми доказа, че чува молитвите ми!
Във втори клас (дооста отдавна) Му се помолих защото... не бях научил една песен и щях да имам двойка. Глупава постъпка, ще си кажете... Бях втори номер и се помолих докато първи пее. Моментално я научих. Песента е "Седнало е Джоре" после ми стана любима песен :-D
Преди почти година се бях скарал жестоко с приятелката си (вече бивша, но по други причини), беше далеч от мен и не ми вдигаше телефона. Сплетох пръсти, помолих се и се просълзих и веднага след това телефона ми звънна... тя ми звънеше, съжалявайки за постъпката си.
На няколко пъти съм сънувал различни сънища, свързани с Бога, но този който ми направи впечатление беше свързан с Исус (имам го постнат тук някъде из сайта). Представяше Синът Божи в компанията на различни свещеници, мисля, че имаше и равини, ходжи... които отсякоха главата Му и я сложиха в сандък, който се превърна на икона. Никога няма да забравя този сън.

Това беше малко офф-топик, да дам стимул на вярващите, които четат тозо сайт, сега едно заключение по темата ти - дръж вярата си най-близко до сърцето си - тя ще ти даде положително мислене и спокойствие, лошите сънища са изпитание, преодолей го с любовта на човека до себе си, радвай се на живота и лошите сънища ще престанат. Бъди себе си. :-)
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
06.04.2013 22:30
Може и да си прав, подсъзнателно да имам страх от непознатото, но пък в действително съм такъв човек, винаги гледам да "потопя пръстче" във водата преди да се цопна изцяло. Аз имам много такива сънища, където съм атакувана от лоши сили тук съм ги споделяла и от всичките пъти, когато съм имала сънища само веднъж ми се е явявал Господ. Опитвам се да свържа тези 2 съня с човека, когото обичам, но хилядите сънища, които съм имала никога не могла да си ги разгадая. Аз също съм била православна, но от 2007 съм протестантка и намирам словото за по-живо там, на никого не съм си поставяла за цел да карам някой да става протестант, защото уж тук е най-правилно, за Господ няма значение какъв си Той ако иска да те употреби ще го направи. Правилно си се насочил да се отдадеш на Библията и да се съсредоточиш над това, подкрепям те с 2 ръце.
0
0
Алекс
Алекс
06.04.2013 16:01
Свързани са със страхът ти от непознатото. Аз също съм вярващ човек, `официално` принадлежа към православнте християни, но отдавна съм отхвърлил преклонението пред икони, статуи или мощи, вместо това чета и тълкувам сам Библията, или поне се опитвам да го правя.
Мисля, че точно този мотив за страхът от непознатото те плаши, под привидно приятелската външност на свещеника, може би виждаш скрита заплаха?
0
0