Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Подстригваха ме на сън

Подстригваха ме на сън

Подстригваха ме на сън
Сънувах странен сън. Никога не обръщам внимание на сънища, но този ми се стори някак странен и нещо сякаш ме кара да потърся някакво значение.

Сънувах, че отидох да се подстригвам, имаше много жени фризьорки, които ме познаваха. Казах как искам. Обикновено искам почти нула номер. Седнах и си говорихме докато ме подстригваха.

Накрая като станах се видях като жена. Много красива жена, с тъмни дълги коси отпред, с красив къс оформен бретон, много хубава прическа.

Отзад се спускаха дълги прави коси. Но беше моето лице. И аз бях жена. В женски дрехи. Много красива млада мацка. Това, което акцентира вниманието ми е как косата ми от къса стана във фризьорския салон дълга, аз бях, като жена.

Някой може ли да ми каже нещо ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
alex
alex
13.07.2011 20:23
Ами, поразрових тук и намерих следното:
Сънуваш ли, че имаш хубава, дълга и гъста коса, ще имаш печалби, радости, добри новини. Черна коса в съня ти е знак за скромност, спестявания, добро здравословно състояние. Себе си, ако сънуваш като жена, ще пожънеш огромни успехи в работата си.
Това намерих в два различни съновника. Ако е вярно е много добре, защото внасям един продукт в България, който е единствен и ако успея да го популяризирам, наистина ще ми донесе много печалба, а много хора ще са щастливи.
0
0
Ева
Ева
13.07.2011 08:53
Провери всичко в някой съновник.
0
0