Бившо гадже в сън

Бившо гадже в сън
Сънувах, че с бившият ми приятел, с които сме рзделени от 5 месеца се събираме отново.

Моля ви помогнете да рзтълкувам този мой сън, за да знам какво да правя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
Iwan
Iwan
10.02.2011 16:07
И аз сънувам бившата си приятелка, с която сме разделени вече почти само два месеца. Сънувах я вече 6,7 пъти и постояно си говорим за нещо или се прегръщаме, целуваме. Или пък ми казва, че обича друг. Не знам какво означава това, но всичко е сън.
12
0
мимиту
мимиту
05.09.2010 15:03
На мен също ми се е случвало да сънувам бившето си гадже и то, че пак сме заедно. Но вече минаха 7 месеца и нищо такова не се е случило. Може би не при всеки сънят предзказва бъдещи събития, но това че си го сънувала показва, че силно желаеш да се случи. Успех.
2
0
лили
лили
27.08.2010 18:57
Ами както се пее в песента на Борис Дали, един път се обича истински, а втори път по навик е. Мисля, че е така, а вие ? Защото вече 5 год. не сме заедно. Имам съпруг, ама нищо не е както с предишния.
1
0
СЕВИ
СЕВИ
25.08.2010 16:45
И аз сънувам моята първа любов. Душата ми няма мира, не мога да го забравя. Толкова години минаха, а все още е в ума ми, сякаш принадлежа на него. Сърцето ми няма мира.
5
0
Туци
Туци
28.07.2010 13:38
Аз сънувах бившата ми приятелка, че сме се събрали отново, а сме разделени от 2 години и половина. Мисля, че няма да се съберем отново защото, тя е омъжена вече и просто няма как да стана, въпреки всичко. Но сънят беше много реален и като се събудих, много съжалявах, че не сме заедно.
1
0
454
454
24.07.2010 17:34
Според мен, сънищата са реалност.
Казват ти нещо,
предсказват ти бъдещето.
Сънищата могат да съдържат странни неща.
Те са като предчувствия, които ти казват нещо.
1
0
някоя
някоя
21.05.2010 22:08
Чета Ви коментарите и се чудя защо се обвинявате, че сънувате някого. Търсите причини - обичали сте го, обичате го. А защо не приемете факта, че той Ви обича и търси начин да Ви го каже. Може би сте се разделили по негова вина, заради негова грешка, може сега да съжалява за това, за новия си избор и да няма очи и смелост да Ви го каже. И търси начини. Сънят е един от тях. Интересно, как бихте коментирали появата на непознати хора в съня Ви. При мен сънят е онази врата на ирационалното, която винаги сме се опитвали да отворим, за да научим бъдещето и повярвайте ми, той - сънят наистина ни го посочва, стига правилно да знаем да го разчетем. Ще Ви дам един от многото ми примери - предстоеше ми операция на лицето, страхувах се да не загубя сегашните си черти. Молих се поне в съня да ми подскажат какво ме очаква. И така в съня си видях лицето на хирурга, екипа и резултата от дейността им. Месец след съня ми хората от съня стояха срещу ми, готови да ме оперират. Резултатът от намесата им е великолепен. Дефектът е отстранен, без да загуба и черта, от тези, с които бях свикнала от раждането ми. Просто всеки сън има послание и ако сега не го разбирате, то, повярвайте ми ще дойде време и ще го разберете.
0
0
Alex
Alex
04.05.2010 15:37
Напълно си права Samince. Трябва да вървим напред, каквото и да става. С приятеля ми се разделихме преди половин година. Много ми беше тежко, абсолютно всяка вечер плачех и всяка вечер го сънувах и исках само да спя, за да съм с него поне в сънищата. Но го преодолях и сега, дори и да знам, че го обичам повече от всеки друг, дори и да ми е още тежко, опитвам се да не го мисля и е много по-лесно. А колкото за новия приятел - обичам си го, но си му признавам, че по - голяма любов от предишната ми съм нямала.
0
0