Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Извикахме Дама Пика и видях нещо в огледалото.

Извикахме Дама Пика и видях нещо в огледалото.

Извикахме Дама Пика и видях нещо в огледалото.
Здравейте вчера излезнахме навън с приятелки. Беше ни скучно и решихме да извикаме Дама Пика. Ние отидохме у нас, влезнахме в банята, запалихме свещи и извикахме няколко пъти 'Дама Пика появи се'. Нищо не стана и те си тръгнаха. Днес, като се оправях за училище видях нещо в огледалото.

Някаква страшна жена, това беше Дама Пика. Много се изплаших. Казах на майка ми, но тя не ми повярва. Тръгнах за училище и казах на мойта съученичка (тя се казва Вероника). И тя много се изплаши. Аз не вярвам във такива неща, но искам съвет дали Дама Пика съществува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
анелиа
анелиа
16.05.2014 22:18
вярват само тези които са я викали, дама пика и поп каро и след това са видяли какви са последиците от това, ще разкажа една случка която никога няма да забравя, отиваме на зелено училище, част от момичетата отиват в една стая, на шега, защото си нямат друга работа, влезли в гардероба, който беше доста голям, за да се поберат 5 момичета, за да извикат дама пика, след час време, едно от момичетата беше намерена удушена в гардероба, после ми кажете,че това не може да се случи от едни прости и елементарни карти, те това е някаква лъжа, аз в момента съм на 27 години и това се случи когато бях 12, и до ден днешен не съм забравила и не мисля,че мога някога да забравя, това не се забравя, затова карти аз не докосвам, има сила в всяко нещо, дори и в тях и никога няма да забравя, как вратите на гардероба ми се отваряха и затваряха, и то сами, и да виждаш как нощната ти лампа светка и гасне сама и да те е страх да си влезнеш в собствената си къща и да чакаш докато родителите ти се приберат от работа, през това време ти да си играеш с децата навън, има една поговорка, с шега работа не бива.
5
0
Рамбо
Рамбо
16.05.2014 22:47
Значи казваш едната ти приятелка заклана другата удушена след малко ще кажеш че некой е бил затворен във фурната и сигурно никой не е забелезал отваря гардероба и си хвърля дрехите върху трупа после другия труп го подритва:Dаз точно на дванайсе вярвах в тия глупости наредих неколко карти на дама пика и свещи и кво нищо не стана нито съм заклан на**ан пак казвам аз преди бях като всички тук вярвах на всичко бях наивен но после започнах да си задавам някои въпроси свързани със всички тези неща много хора не знам как ще ме нарекат но аз съм човек без религия смисълуважавам християнството и традициите но не съм като другите хора аз съм човек без религия
2
3
анелиа
анелиа
16.05.2014 21:57
незнам, немога да си обясня как точно това се случи,както има хора в които вярват в магии и в врачки, защо да не повярват и в това, може би има някаква сила в тези карти, както има и някаква сила в това,че хората вярват в господ, например, аз никога няма да забравя за това което видях и какво преживях, затова от този момент насам, след толкова години, аз карти не докосвам и карти в къщи не държа.
0
0
мм
мм
16.05.2014 21:27
Дама Пика съществува,това е напълно нормално.
1
0
Рамбо
Рамбо
16.05.2014 18:42
Да според ваща логика щом картите за комар убиват предстаням си картиге югио екзодия изпържи къщата :Dтва е просто нелепо
2
0
Терминатор
Терминатор
09.06.2014 13:50
Цар !!!! :D:D евала пич
0
0
анелия
анелия
16.05.2014 18:35
не съществува само за онези които не вярват в това, и не знаят какво е да го направиш, след това да изпиташ страх и никога да не можеш да забравиш, има такива които вярват и такива които не вярват, но аз вярвам, защото моята приятелка беше наръгана от поп каро, и никога няма да забравя за това което се случи преди 15 години
4
0
Вероника
Вероника
16.05.2014 15:28
Има много измислени истории за карти не само за дама пика.Чувала съм и за валето и попа.Но има много истории за викане на дама пика,а и щом си вядяла жена в огледалото,може пък и да е вярно.
0
0
Рамбо
Рамбо
16.05.2014 12:29
Не съществува тва е глупост
3
3