Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Най-красивият сън който съм сънувал.

Най-красивият сън който съм сънувал.

  • 04.08.11 10:31#1Иво Валериев ИлиевИво Валериев ИлиевНовакРегистрация: 04.08.11Град: -Отговори: -Най-красивият сън който съм сънувал.Здравейте, чета статии от сайта ви и темите във форумите от доста време, но досега не съм бил регистриран в системата и не съм споделял мнение.

    Днес обаче,след като се събудих трябваше да споделя какво сънувах с вас! Намирах се в балкана и карах колело по една овчарска пътека. Бях изморен от дългото каране из баирите и тогава реших да поседна, за да отморя.

    Отбих се и седнах на една голяма зелена поляна пълна с цветя и пред мен (на около 5-6 метра) се намираше едно голямо широколистно дърво. Странното беше,че листата му бяха разноцветни, сякаш беше есен, а всичко останало беше раззеленено като в ранна пролет. Седях на поляната доста време и започна да се скрива слънцето. Гледах много време планината и реших да видя отново странното дърво. Когато го погледнах слънцето беше застанало точно зад дървото и листата му сякаш светиха (сещате се как се получава при лунно затъмнение) все едно краищата на листата излъчваха светлина.

    Такова нещо не съм сънувал никога, а най-хубавото беше,че беше страшно реалистично в смисъл, че сякаш бях там. Усещах миризмата на тревата, вятъра който подухваше, песните на птичките и т.н

    Опитах се да си го разтълкувам,но съм сигурен, че съм го направил грешно затова моля, кажете си и вие мнението :y:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest