Изпадате ли в сънна парализа?

 • 17.11.17 02:57#1CharlevileCharlevileРегистрация: 19.02.13Град: -Отговори: -Изпадате ли в сънна парализа?Здравейте от доста време се каня да пиша тук ,интересно ми е има ли и други хора на които същата са по странни ,други които изпадат във сънни парализи ,да са сънували духове
  ОтговорОтговор с цитат
 • 18.11.17 03:43#2The Wizard of OzThe Wizard of OzРегистрация: 18.11.17Град: -Отговори: 3от: Изпадате ли в сънна парализа?От 7 милиарда души, вероятно доста хора са изпадали в описаните състояния.
  Но, за какво всъщност става въпрос ?
  Много малка част преживяванията по време на сън са сънна парализа, въпреки, че умници поставят тази диагноза за всичко, което не могат да обяснят.
  Липсва ли парализа (невъзможност да мърдате, да се движите, усещане, че нещо ви държи и притиска) - това не е сънна парализа. Особено, ако се разхождате и докосвате предмети в този сън, какъвто и да се окаже.
  Сега, ако обичате, напишете за какво всъщност става въпрос.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 18.11.17 11:03#3ЕкКа.ЕкКа.Регистрация: 08.04.14Град: БургасОтговори: 73от: Изпадате ли в сънна парализа?(невъзможност да мърдате, да се движите, усещане, че нещо ви държи и притиска). Приживял съм ги адски гадното е.. а знаеш ли нещо повече за таз тема?ОтговорОтговор с цитат
 • 19.11.17 10:00#4The Wizard of OzThe Wizard of OzРегистрация: 18.11.17Град: -Отговори: 3от: Изпадате ли в сънна парализа?ЕкКа. :(невъзможност да мърдате, да се движите, усещане, че нещо ви държи и притиска). Приживял съм ги адски гадното е.. а знаеш ли нещо повече за таз тема?
  Без да ви омотавам в глупости - единственото с което можете да си помогнете е да не спите по гръб. При условие, че наистина става въпрос за сънна парализа. Причината със сигурност не е спането по гръб, но при спане на една страна, случаите на подобни преживявания са изключително редки. И си направете преценка, дали нещо в живота ви тревожи, търсите изход от ситуация или друга подобна причина, съзнанието ви да се опитва да се разхожда извън тялото.
  ОтговорОтговор с цитат