Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Карах колата и се целувах с бившата

Карах колата и се целувах с бившата

  • 25.05.11 12:08#1стфстфНовакРегистрация: 25.05.11Град: -Отговори: -Карах колата и се целувах с бившата1 Първият: Бях с двама приятели (момче и момиче), които никога не са били в една компания и никога не сме излизали 3мата беше много странно.. никога и не съм си помислял, че извън училище те ще са на едно и също място. Аз карах колата, отивахме някъде към младост, студентски град, също странно, защото аз не обичам да ходя там. По пътя ни спряха катаджии (пред 2 дни ме спряха за нарушение). Полицая не ми се представи, имах някакъв проблем с документите и не си спомням коя кола карах - моята или служебната на баща ми. Бях взел неговите документи и неговия гсм беше останал в тази кола. Катаджията дори не погледна документите и ме пусна без да каже нищо. Стигнахме на някаква търговска улица с много магазини (вече без колата). По тази улица всичики пееха нещо заедно и ние с тях. Бях превъзбуден. Закратко бяхме там, беше се стъмнило вече. Тръгнахме към колата да си ходим, момчето беше в моята посока и щях да го закарам, а момичето ми поиска назаем 50лв..за такси. Имах ги, но нещо не ми се искаше да и давам. Предложих и да я закарам, тя ми отказа с мотива да не се разкарвам. Качих се в колата, някак си телефона на баща ми падна на земята няколко пъти(също мн странно). По нататък не помня какво стана, не помня дали и дадох пари.

    2рия. Излизам на среща с бившата?! С която почти 1 година не се поздравяваме дори. Доста пъти се целунахме и беше доста реално, усещах го. Бяхме в някакъв много тузарски ресторант, беше пълно с костюмирани чичковци, чувствах се некомфортно. Един 'костюмиран чичко' (изглеждаше като някакъв опасен мафиот) от съседната маса ми каза да се махаме оттам и ме изгони с много лош поглед (момичето не разбра). Казах и, че нещо е мн задушно и ако иска да се преместим отвън в градината. Не можахме да си намерим маса. В следващият момент се разхождахме някъде.. приличаше ми на НДК. Беше през нощта. Изведнъж се появиха някакви хора (3ма) и започнаха да ни снимат, сякаш сме на фотосесия?! Единия беше с фотоапарат, единия ни казваше как да застанем, 3тия не видях каква му е ролята.. Аз веднага започнах да позирам??!?! А тя се чудеше какво става. Това е което помня.

    Може ли някой да ги разтълкува? Дали има някаква врзка м/у двата (и в двата бях със странна компания)? Ако имате въпроси за хората или за някои детайли, които ще помогнат за по-точното тълкуване, ще отговоря на всеки! Много е важно да разбера какво означават тези сънища! Благодаря предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest