Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах,че той бе умрял

Сънувах,че той бе умрял

  • 01.04.11 11:35#1герганагерганаНовакРегистрация: 19.12.10Град: -Отговори: -Сънувах,че той бе умрялСнощи бях на село с една моя приятелка. Преди да заспим си говорихме за мъртвите, за привиденията и т.н. Може това да е и причината за странния ми сън. Ето го и него:
    Сънувах как аз съм до реката на моето село.

    Незная как, дори и не помня какво точно стана, но разбрах, че момчето в което съм влюбена от няколко години бе починало. Не помня много добре какво всъщност стваше, освен, че АЗ плакох на глас и не спирах.

    Изведнъж се озовах в училище заедно с едно момиче от класа. И тя се казва като мен (Гергана). Бяхме във фискултурния салон още не бе ремонтиран дори. Говорих й с насълзени очи,че той ми писа няколко коплимента в скайп, а тя ми отговори - Да и на мен също.

    Интересно бе, че като станах веднага (преди обяд) разказах съня си на приятелката ми, а тя ми отвърна следното: Ами ти снощи бълнуваше. Из веднъж подскочи в леглото и се изправи, а аз те дръпнах, очите ти бяха насълзени.

    Аз те попитах "какво сънува", а ти ми отвърна "Сънувах,че те няма. Че не си до мене тука". После както си спях реших да те погледна и когато отворих очи ти ме гледаше много страшно с насълзени очи. В момента в който те видях ти ги затвори. Аз нищичко не помня.

    Моля ви кажете ми какво значи това?!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest