Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Майка ми я хвана ток

Майка ми я хвана ток

  • 03.10.15 12:00#1desilovmdesilovmНовакРегистрация: 03.10.15Град: -Отговори: -Майка ми я хвана токЗдравейте, много се чудя какво означава следното сънище:
    Така, сънувах, че телефона ми се е заредил вече, и исках да го искарам от контакта заедно със зарядното.

    Но. . . Както го искарах, го искарах заедно с контакта, в стената обаче нямаше никви кабели, а само отпечатък от контакта, от самата му форма. После ме беше страх да си извадя телефона защото може да ме тресне ток. *по незнайна причина защо*.

    Помолих майка ми, тя дойде и отслубна телефона от зарядното и я хвана ток. Аз обаче не забелязах как я е хванало ток. След което тя легна на леглото ми и се зави с някакво одяло, и контактът, , зарядното и телефона ми бяха до нея, а като я попитам нещо тя мо говори с раьбъркани думи.

    После тя става от кревата и аз я питам"Мамо, ти знаеше ли, че ще те хване ток? " и тя ми итговори "Да, аз го направих зараси теб". И гледам телефона, и го гледам как образа му е такъв, когато един телефон се счупи, и просто пикселите. . . . Да, сещате се ако пък не се сещате се тая.

    Иии после казвам на мама "Мамо, трябва да ми купиш нов телефон" и тя ми отговаря"Може" *Най-омразната ми дума, която гаджето ми я използваше" и през това време се беше надвисила зад мен докатато аз бях седнала на Земята, а тя правеше нещо на прозорците. И така. . . След което се събудих и реших да споделя съня си, че за мен не беше особено приятен
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.16 05:10#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Майка ми я хвана токНай-интересното в цялата история е, че мразиш думата "Може" ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest