Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Поглеждам към небето и там става нещо нередно

Поглеждам към небето и там става нещо нередно

  • 07.09.15 06:18#1Потребител#161195Потребител#161195НовакРегистрация: 07.09.15Град: -Отговори: -Поглеждам към небето и там става нещо нередноЗдравейте, от много години ми се случва да сънувам от време на време някой "осъзнат" сън и обикновено тези сънища стават все по странни, когато осъзная, че сънувам... сякаш съзнанието ми се опитва да поддържа илюзията за да си почине

    Както и да е... преди години често сънувах как поглеждам към небето и там става нещо нередно (метеорити, изънземни гигантска разцепена на 2 луна... елха)
    От всички странности дето съм видял на сън 2 ми се набиват в главата и вече доста време не мога да намеря обяснение за тях.
    Та преди доста годинки (да речем условно 15) сънувах как двама терористи влизат в моето училище и заплашват да избият всички... няколко ученика решиха да бягат и бяха взривени... месеци по късно чух по новините за случая в американското училище с двамата ученици дето започнали да убиват съучениците си...

    Другият сън е малко по странен. Да съм бил най много на 15 като го сънувах (горе долу преди 10 години): Та бяхме много хора в една стара сграда и се опитвахме да излезем. Имаше обаче нещо като спец части, чиято работа беше да ни търси и убива. Съответно ние не се предавахме и също вземахме някоя друга жертва. Към края на съня си вече бяхме оборудвани с оръжията от тези, които бяхме убили, един странен мъж дойде при мен и ми каза: "Не трябва да се бием. Това сме ние от други реалности" В момента, в който ми каза това се озовах в двора на сградата и успях да избягам. На излизане от двора се обърнах и видях как всички изчезват. Прекрачих вратата и се събудих.

    Нямам си идея какво значат тези сънища, просто ми се прииска да ги споделя.
    Между другото преди години бях намерил статия "как да тренираме ума си за да се осъзнаваме на сън. Поне година изпълнявах упътванията и сега много по - често помня какво съм сънувал с големи подробности (дори лицата и пейзажа)
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest