Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Съвпадение на лошия късмет? Или не точно

Съвпадение на лошия късмет? Или не точно

  • 04.06.15 04:08#1AniledaAniledaНовакРегистрация: 03.06.15Град: СофияОтговори: -Съвпадение на лошия късмет? Или не точноЗдравейте на всички Ви!

    Ще Ви разкажа за нещата, които не мога да определя като 'просто съвпадения', такива все още смятам, че не съществуват, дори и да ги имаше отново какви ще е да са тия съвпадения?!

    Преди не ми беше правило впечатление, че когато се разхождам привечер или вечер по улиците, без значение сама или не, не винаги и не всяка улична лампа изгасваше често - но тази не е правилната дума за случая, по скоро почти редовно може да се каже. Когато минавам до тях - изгасват, а след като ги подмина си светват пак. След като няколко мои познати го видяха не веднъж се шегуваха с това - казваха ми, че са го забелязали и, че им е странно, но и забавно и заради което съм била вещица или пък имам лош късмет и си тръгвахме като се отдалечавахме виждахме как светва лампата споглеждахме се вдигахме вежди казвахме си случва се и до там. На няколко пъти се случи отново и все нещо ме отплесваше да не се върна за да видя дали ще изгасне отново.

    Е, миналата година в края на месец Август успях да направя така и сега това е причината да пиша тук след дълги размисли дали да или дали не.

    Спомням си го много добре, че си идвах от гости на стар познат, когато вечерта си чаках рейса на спирката изпуших цигара за да го извикам да дойде по-бързо, изпуших я и отидох да я гася в кофата пред спирката, на която имаше и други хора, а над нея една улична лампа, която изгасна докато бях под нея. Реших да не тръгвам от там както по принцип, /това беше шанс да видя какво ще стане/, за да видя дали ще светне - това щеше да ми покаже, че просто си въобразявам някакви неща, а познатите ми и те покрай мен най - вероятно също. Лампата стоеше изгаснала за известно време, реших да мръдна да се разходя по далеч от нея щом се махнах и светна. Тогава това, което стана изобщо не ми се хареса, дори се стреснах когато светна не очаквах, че ще стане така и все си казвах, че преувеличавам и дори, че гледам прекалено много филми. Обаче след тази случка не знам какво да мисля и дали изобщо да го мисля и обмислям и след нея имаше още няколко подобни като нея пъти, но нито оставах и нито се връщах.

    Ако има някого, който да е чел някъде, чул от някого и видял от другиго нека сподели го тук. Без значение дали е някаква магия например всички мнения ще са важни за мен.

    Благодаря за отделеното време и внимание!


    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest