Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Продукти, използвани в магията

Продукти, използвани в магията

  • 16.04.15 09:27#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Продукти, използвани в магиятаПродуктите които всеки човек има в своята кухня имат магическа сила и могат да се използват за такива процедури. За да проявят своите необичайни свойства е нужно да се активизира тяхната сила за да се постигне желаното.
    Кой продукти могат да се използват като магически инструменти?
    Ориз
    Ако желаете да имате повече пари сипете в портмонето или портфейла си малко ориз. По този начин ще засилите енергията на парите и имате шанс да привлечете богатство.
    Яйце
    Яйцето много често се използва за премахване на негативно влияние,негативни емоции, безпокойство,стрес,умора. За премахване на тези явления от вашият живот е необходимо да си купите бяло яйце и да го сложите в своя креват за една нощ. На сутринта ще усетите лекота и свобода.
    Сол
    Този продукт се използва за изчистване на дома от негативно влияние. За да премахнете негативното влияние от двоя дом сложете във всеки ъгъл по малко морска сол. Солта ще събере отрицателната енергия и ще изчисти дома ви от нея.
    Хляб
    Ако желаете да привлечете благополучие в своя дом , натрошете хляб и го пуснете под вашият прозорец. Правейки добро на живите същества вие ще привлечете към себе си положителна енергия.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.07.15 04:19#2naidennaidenНовакРегистрация: 02.08.12Град: ПловдивОтговори: 1от: Продукти, използвани в магиятаПовече прелича на поверия ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest