Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Жената в черно

Жената в черно

  • 20.02.11 03:27#1RaliRaliНовакРегистрация: 29.12.10Град: -Отговори: 1Жената в черноСънувах, че съм на някакво място, до сега не съм ходила там и беше като огромен пазар в старинен град. Разхождах се аз, а пред мен една висока, много красива жена, цялата в черни дрехи.

    Държеше нещо в ръката, но не можех да видя какво е, защото беше в гръб. Погледнах я, защото ми се стори доста странна, а тя се объна и каза: Ти ме мразиш, гледаш ме на кръв, сега ще ти очерня живота.

    Това нещо в ръката и го обърна към мен и беше някаква пръчица, на която беше изобразено лице на момиче, доста пълно. Жената се обърна към мен, аз извиках много силно, сломих се на колене и се събудих.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.11 10:04#2RaliRaliНовакРегистрация: 29.12.10Град: -Отговори: 1от: Жената в черноКоментирайте, моля. Благодаря предварително. ОтговорОтговор с цитат
  • 22.02.11 12:26#3DimDimНовакРегистрация: 21.02.11Град: -Отговори: 2от: Жената в черноЕдинственото, което мога да посъветвам в случая е да обърнеш внимание на следващите си сънища. Те буквално могат да ти покажат какво ще ти се случи.
    Щом си я различила сред многжеството на пазара това определено е знак, а факта, че мястото е непознато значи, че нещо ново за теб може да се окаже опасно.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest