Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Катастрофа и всичко в кръв

Катастрофа и всичко в кръв

  • 19.02.11 08:25#1СветланаСветланаНовакРегистрация: 16.02.11Град: -Отговори: 4Катастрофа и всичко в кръвИмам чувството че съм някакво хахо! Сънувам само някакви странни сънища :x: или просто имам доста развита фантазия.

    Снощи сънувах как стоя до катастофирала кола, доколкото си спомням беше от тези "семейните" не се се сещам за марката им, имаше кръв навсякаде, но нямаше умрели.

    Хората минаваха и никой не обърна внимание, а аз стоях и я гледах втренчено и не мърдах поглед, след това се качих на една висока кула и продължих да гледам.

    Дали това значи нещо и много се надявам да не е лошо.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.11 01:51#2Ирена ЛазароваИрена ЛазароваНовакРегистрация: Град: -Отговори: 20от: Катастрофа и всичко в кръвГледането от високо е знак на постигане на нещо и някакъв успех. Но катастрофата не е на хубаво. Може би след някаква катастрофа или провал ще постигнеш след това и успех. ps: ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.11 06:45#3GabrielaGabrielaНовакРегистрация: 20.02.11Град: РусеОтговори: 4от: Катастрофа и всичко в кръвКръвта, колкото и да е ужасна, е хубав знак. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest