Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Нестабилен асансьор, който се изкачва

Нестабилен асансьор, който се изкачва

  • 18.02.11 04:33#1ivayovivayovНовакРегистрация: 18.02.11Град: -Отговори: -Нестабилен асансьор, който се изкачваЗдравейте, постоянно санувам сънища свързани нестабилен асансьор който се изкачва. Това е последния ми сън, който си мисля че значи нещо:

    1. Рейс - вътре съм с майка ми. Седим един до друг. Първо седqх с майка ми след което станах за не6то (може би до тоалетната). Когато се опитах да се върна майка ми я нямаше повече в рейса и вместо това видях бившета ми приятелка с някакъф друг на моето място. Нямаше къде да седна и стоях прав.

    2. След това рейса спря и аз слязох някъде я крайните квартали на града.

    3. След това отидох някъде за малко къща или нещо такова

    4. След това от къщата тръгнах на някъде (и аз не знаех на къде) с едно кученце, което постоqно ми се раджа6е и ме лижеше.
    Кучето също така беше нау4ено на номера "гепи" (нали там "дай лапа", "дай пет").

    5. След това времето започна да напредва и кучето беше гладно, но аз не отивах никъде и нямах никакви пари.

    6. След това страшното стана когато ку4ето се прежърна в племенницата ми (бебе)

    7. Тя плачеше за храна но аз не можех да я нахраня.

    8. часовете минаваха, мръкваше се, а аз обикалqх сам с племенницата ми из града по едни дълги каменисти пътища - притиснявайки се как да я нахраня. Обаче страшно много се притиснявах и се чудех какво да правя. Не виждах решение и не знаех при кого и къде да отида.

    8. Отидох до къщата на баба ми, но просто не исках да я безпокоя защото си мислех, 4е вече си е легнала. Мисля че тогава погледнах някакъв (може би ръчен) часовник и часа беше девет вечерта.

    9. След това слязох до центъра на града. Всеки се радваше на племенницата ми, но никой не искаше да ми помогне да я нахраня

    10. Но аз и не исках помощ от никой

    11. Много пъти за малко щях да изтърва детето, но винаги я хващах във въздуха

    12. Детето ставаше студено и аз използжах тениската си да го увия в нея и да я топля (като одеяло) защото нямах нищо друго. Това обаче не помогна и детето все още беше премръзнало.

    13. Всеки път когато проверявах дали е добре, когато повдигнех главата и, тя се събуждаше и започваче да плаче.

    14. Наближавах стария ми апартамент (където съм отраснал) и реших че там ще заведа детето (където живеят са мойте родители)

    14.5 По пътя бях попитан коя е най-добрата песен на годината, но това ми се стори абсолютно глупаво, за това не исках да отговоря. Тогава ми казаха
    че не мога да продължа към родителите си без да отговоря, поради което отговорих "we no speak americano", която е единствената песен от стила музика който слушам и коqто бях убеден че ще е номинирана (не исках да губя време да чета списъка на номинацийте и да губя време правейки толкова не важно решение)

    След което вече беше вечер но аз стигнах до блока на на6ите.

    15. Влязох в един тесен, гнусен асансьор, който имаше мазно олио на вратата от вътре (не знам защо) и беше просто противен. Изкачвахме се бавно.. На моменти имах чувството че няма гравитация и ме беше страх асансьора да не забие или въжетата да не се скъсат и да паднем

    16. Качих се до последния етаж, където се оказа, че има проблеми с парапетите и не бяха стабилни. На първата крачка за малко щях да падна но запазих равновесие. След това, трябаше да заобиколя, минавайки по много тясна пътечка (лайсна), до стената.

    17. Майка ми пое детето от мен, като тя майка ми беше на по-ниския етаж, където всичко беше стабилно и тя трябваше да протегне ръце и да я поеме от мен там

    18. След което настана еуфория и майка ми започна да вика как няма продукти да направи храна за детото и трqбва да отиде да купи..

    19. Но аз вече не се притиснявах изобщто, защтото знаех че детето вече не е мой проблем и влязох в стаята на баща ми

    20. Там видях кутия от пица, със остарели пар4ета пица в неq - не изядени и баща ми който лежеше и гледаше телевизия все едно нищо не е станало

    21. Събудих се и пред очите ми бе6е снимка на някои - не знам кой (приличаше на един колега от чужбина с който не сме близки). Имах светлина в стаята прожектирана от монитора на тавана и видях снимката на този човек върху светлината на тавана. Тази снимка я виждах буден за около секунда, две.

    Когато осъзнах 4е съм буден, знаех че това е остатък от съня ми за това просто си затворих очите и ги отворих пак след което снимката я нямаше.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.11 02:00#2Ирена ЛазароваИрена ЛазароваНовакРегистрация: Град: -Отговори: 20от: Нестабилен асансьор, който се изкачваОт този сън направо сюжет за филм може да стане. Като цяло изкачването по стълби, с асансьор, летенето, гледане от високо, возене в някакво превозно средство са знаци за постигане на нещо, колкото по-бързо е движението, толкова по - бързо ще се развие въпросното нещо.

    Важи и обратното, ако сънуваш падане, слизане по стълби, асансьор движещ се надолу, всичко това е знак за някакъв провал или нещо лошо, което предстои да се случи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.11 11:48#3DimDimНовакРегистрация: 21.02.11Град: -Отговори: 2от: Нестабилен асансьор, който се изкачваДоста често и аз сънувам асансьори. Най-често това е асансьорът в родната ми кооперация в София.
    Това са едни от най-мъчителните и ужасни сънища, според мен.
    Обяснявам си возенето в асансьор като признак за външно действие, манипулация и определен контрол над същността.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest