Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Любимият човек, с който не говорим от година

Любимият човек, с който не говорим от година

  • 30.01.11 02:26#1KaterinaKaterinaНовакРегистрация: 30.01.11Град: -Отговори: 1Любимият човек, с който не говорим от годинаСънувах човека, който много обичам, но не говорим от година, защото любовта ни се оказа невъзможна в точния смисъл и той се отказа от мен.

    В съня ми случайно се срещнахме с него в един апартамент, той ме видя и започна да се качи по стълбите, но аз го хванах и му казах да си поговорим, но той не искаше и бързаше да се качи горе.. после незнам как се озовахме във втория етаж и пак го хванах и казах, че искам да си говорим и той каза не, и внезапно крака ми започна да кърви заради него, той с някаква салфетка опита да спира кръвта, пак не говореше не искаше да говори и после изчезна.

    Незнам дали изобщо може да се тълкува този сън, но откакто се събудих не се чувствам добре и незнам просто исках да го пиша някъде.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.11 01:03#2MonsterMonsterНовакРегистрация: 31.01.11Град: -Отговори: 2от: Любимият човек, с който не говорим от годинаTой не те обича, не си прави труда. ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.11 07:11#3MMНовакРегистрация: 31.01.11Град: -Отговори: 2от: Любимият човек, с който не говорим от годинаТова идва да каже само едно. Подсъзнателно или дори и съзнателно ти се сещаш за този човек и се питаш, какво ли е щяло да стане, ако той не се е отказал от теб или просто нещата са били по различни. И понеже е "невъзможно", те привлича още повече. В същото време, обаче, знаеш или поне вярваш, че каквото и да сториш, за него нещата са невъзвратими.

    Няма невъзможни неща, въпросът е, в какво вярваш, колко силно го искаш и дали си струва жертвите. Ако за него не си струва жертвите, тогава бъди спокойна и освободена от неговата сянка. Ти си свободна жена и съм сигурна, че и за теб има един също така свободен мъж, който ще поеме всички рискове за да е с теб.

    Може би е благословение за теб, че си се отървала от този човек сега, а не по късно, след като има едно или две деца и тогава пак да му се види трудно и да те остави.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.11 08:46#4ElenaElenaНовакРегистрация: 31.01.11Град: -Отговори: 11от: Любимият човек, с който не говорим от годинаМило момиче, сънят ти е плод на подсъзнанието, преживяла съм буквално същото и се шашнах, като прочетох съня ти. Даже с мен се случи същата случка. Един мъж, когото и до сега обичам, ме изостави по същия начин.
    При всички случаи, тук има и някакво общуване между вас. Доказано е вече, че на сън астралните ни тела пътуват. Вероятно сте се срещнали наистина в астрала, и той отново е отказал да бъде с теб. В съня ти обаче има и оптимистична нотка - незнайно как, се оказвате на втория етаж, което значи, че за кратко, ще имате просперитет. Може би ще се съберете, но той отново ще си отиде, както е станало накрая в съня ти.
    Знам от собствен опит, че в такива моменти, който каквото и да ти каже, ти няма да се откажеш от тази си мечта, и ще я къташ в сърцето си докато тя сама се износи. Няма лошо, ако така ще ти е по-леко/лично на мен, беше/.
    Няма смисъл и да ти се казва, да внимаваш сънувайки с отворени очи, да не пропуснеш нещо по-важно, ако има да срещнеш по-важен, ти сама ще го усетиш.
    С две думи, пиша ти това, за да те утеша някак, че има и други преживели същото. Според мен, най-добре ще ти бъде, ако се отдадеш на размисли за него, но насочиш енергията в по-продуктивна посока - да разбереш, защо е взел това решение. Да влезеш в неговата кожа, и почувстваш нещата с неговото сърце. Само тогава ще го проумееш, и ще се освободиш постепенно от него. Защото, две трети от състоянието, в което се намираш, са причинени от твоето его. Ти не можеш да приемеш, че той те обича, но въпреки това се отказва от теб. Това е ,всъщност, главната част от стреса ти.
    Всичко добро, и ти желая, времето, което ти е определено да страдаш от загубата му, да е възможно най-кратко. Пък и, никога не се знае. Обратите на Съдбата никога не могат да се предскажат. Така че, кураж.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.11 12:17#5KaterinaKaterinaНовакРегистрация: 30.01.11Град: -Отговори: 1от: Любимият човек, с който не говорим от годинаОлее, хора толкова ме трогнахте, че няма как да ви обясня. Не знаех, че има такива добри хора. Много много ви благодаря. Всяка буквичка, която сте писали беше като светлина за тъмнината в душата ми. Наистина без да искам често си мисля за него.
    Много ви благодаря за времето, което отделихте за мен и за помоща ви.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest