Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Предсказанията на Великия магьосник

Предсказанията на Великия магьосник

  • 15.01.13 06:45#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Предсказанията на Великия магьосник2013-та година ще е много трудна за американския президент Барак Обама. Това е само едно от предсказанията на мексиканецът Антонио Васкес, известен като "Великия магьосник" (Брухо майор).
    На годишната си пресконференция Васкес заяви, че маите никога не са правили предсказания за края на света.
    Пред журналисти 72-годишният гадател разчете хороскопи и проучи картите таро, за да предскаже най-важното за настоящата година.
    Магът предрича, че Венецуела ще бъде обхваната от хаос. Президентът Уго Чавес ще успее да положи клетва за пореден мандат, но за съжаление ще загуби битката с рака. "До април Уго Чавес ще е мъртъв". Така звучи мрачната прогноза на магьосника. В предсказанията на Васкес има и добри новини. Според него Мексико ще се превърне в рай за инвеститорите, въпреки че още хора ще загинат във войната срещу наркокартелите.
    Магьосникът смята още, че самолетната катастрофа на 8 декември, отнела живота на певицата Джени Ривейра, вероятно е била резултат от бомбена експлозия.
    Васкес е известен с това, че 87% от предсказанията му се сбъдват.
    Все пак в миналото магът допускаше доста грешки, припомня Ройтерс. Той прогнозира, че Фидел Кастро ще почине през 2008-а, че Германия ще спечели Мондиала през 2006-а и че Обама ще загуби вторите си президентски избори срещу Мит Ромни.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest