Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Контактьорството - път към същността ни

Контактьорството - път към същността ни

  • 28.12.12 06:45#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Контактьорството - път към същността ниЧесто се чуват заключения от рода на: "и този не е сам" или "така го кара". На пръв поглед звучи смешно, но не е. Нямам намерение да отричам в момента доказани диагнози, а тези заключения звучат точно така. Все пак, във времето, през което в последните 10-12 години работя професионално с хора много често срещам такива, с подобни проблеми. Обикновено това са хора с добра сетивност.

    Започва се след поредния стрес. Първо могат да са сънища. Не зависи от възрастта. Има ден и час, в който това се случва. Просто прилича на обвивка, от която човек излиза и влиза в друго пространство. След този момент започва да се учи да комуникира с Вселената и нейните измерения по свой начин. Зависи къде неговата личностна характеристика му позволява това и какви уроци има да учи.

    Душите се гонят във времето, но това се случва понякога и в различните измерения, и връзките между тях на базата на уроците на любовта не се губи. Случва се някой, който се е изкачил нагоре да ви обича толкова много, че да „слезе” и да ви помогне да се научите на някои неща. Това няма нищо общо с прекалено отворените пространства около някой, чието енергийно пространство прилича на разграден двор.

    Не се плашете веднага от това, което виждате с интуитивното си зрение. Смело се организирайте и си направете консултация и с парапсихолог, като внимателно го подберете. Зная, че съвета, който ви давам е труден, защото ако ви се случва това, едва ли ще ви е лесно да мислите с кого и защо да се виждате. Опитайте се да запазите спокойствие. Това е много важно за вас,за да потърсите информация относно произхода и характера на картините пред вас. Няма специалист в областа на невидимия свят, който да не ви разбере.

    Не приемайте диагнозата „магия”. Доста по-сложно е всичко, което ви се случва. Разбира се, имате нужда от
    енергийно изчистване, но доста по-сериозно.

    Ако това, което чувате и виждате има смисъл и последователност, ако научавате нови неща, за които само сте се досещали доскоро, то не се страхувайте. Допуснете ли страх в сърцето си, това може да ви обърка и да предизвика гняв във вас.

    Възможно е да виждате сцени и хора, за каквито вашата психика има възприятие. Не очаквайте да се срещнете
    веднага с извъземни интелекти. Те не се появяват така в нашето измерение. Обикновно са в някое съседно и се
    виждат с интуитивното ни зрение, но когато сме готови за това.

    Случва се малко дете да сънува кошмари и те да са с чудовища. Това е една реалност, в която са така наречените ниски астрали. Там са нисковибрационните същества и да ги наречем „тежките” души. Те са длъжни да спазват законите на вселената и не могат да ни закачат въпреки, че може и да ги виждаме и те нас, но могат достъчно да изплашат дете или човек, който незнае какво са. Възможно е да сте отворили сетивата си дотолкова, че да можете свободно да комуникирате с тях, дори да не ви е много приятно. Може да се случи телепатично.

    Много е важно за вас да знаете, че най- лесно е да се помолите, ако сте вярващи. Личната ви вяра ще мобилизира вътрешните ви сили. Друг вариант на реакция е като изразите гласно или мислено несъгласие за комуникация. Повярвайте, това може доста да ви помогне.

    Случва се да не можете да прецените дали това или този, който виждате е добро или лошо. Сърцето ви се оказва в подобни случаи отличен измервателен уред. Можете да потърсите спешно медиум, който умее да работи с нискоастрални връзки. Терапията е безболезнена, но като период на рехабилитация е продължителна.

    Това са проблемите с нискоастрални връзки, които ги има при всеки. На едни - те пречат веднага, а на други - не пречат през целия им съзнателен живот. Процесът, в който сам може да си помогне човек е доста продължителен. Това се явява причина той да се обърне към съответния специалист-парапсихолог за помощ. Най -малкото да си изясни ситуацията, в която е попаднал.

    Случаите, в които се виждат направо образи на така наречените „Учители” са високи връзки, но и те е нужно да се проверят и да се знае с кого се подържа контакт. Контактюрът може да започне да поддържа контакт и със

    самия себе си, след силен стрес. Това може да се окаже първата по-сериозна крачка по пътя към вашето духовно израстване. Крачка, след която няма връщане назад. Крачка, след която доста е нужно да работите, докато изчистите главата си от „гласове”. Докато спрете да се колебаете за посоката си на пътя. Докато не разширите съзнанието си така, че действията ви да са със знанието кога, къде и с кого да сте, по ваш избор и предназначение, без да нарушавате ничий чужд избор.

    Вашата информационна дискета постепено ще ви пуска до знанието, което е съхранила, докато усвоявате уроците си, а Вселената и живота няма да спрат да ви учат, и да изкарват от вас лошото със страдание.

    Това е достатъчно като начало за тези, които наскоро са усетили помощ в сложна ситуация или грабнали молив са изписали десетки страници информация. Рисковете в тези случаи са много и различни, но опасността човек да се почувства специален или дори богопомазан е доста сериозна. Пазете се от гордостта и щестлавието. Те са лоши съветници. Срещнете се със специалист и питайте, и се доверете за всичко,за да ви се помогне навреме.

    Информацията, която можете да приемете за кратко време по различен начин е възможно да ви претовари и да се окажете с късо съединение /ако мога да се изразя така/. Възможно е да заприличате на компютър, който е поразен от вирус. Нужно е да се образовате как и какво се случва с вас, а за това е парапсихолога.

    Погледнете детето си. В днешно време много голям процент от децата имат подобни проблеми. Помогнете им. Можете да не стоите безпомощни и да ги гледате как се превръщат в тинейджерска възраст в убийци и крадци. Техните сетива са различни. Възприятието им също е различно от вашето и моето. Да се работи с такива деца и възрастни е важно. Те са хиляди между вас. Не допускайте да хранят в страха си негативните си чувства и емоции. Да се стимулират добродетелите им е задача номер едно, независимо от възрастта им. Все повече стават тези, които чуват и виждат, и не знаят какво и защо. Имаме нужда от компютърна грамотност. Да се научим да се грижим за нас самите и да се запознаем с програмите от нашия компютър е най- добрия контакт, на който сме способни, защото той ще ни даде директна връзка с Вселената и знанието за нея.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest