Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Поверия за богатство

Поверия за богатство

  • 19.12.12 06:54#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Поверия за богатствоАко искате да забогатеете, не трябва да бързате да харчите получената заплата за един ден.
    Първата работна заплата се харчи за почерпка.
    Запазете най-едрата банкнота от нея и не я харчете в продължение на един месец. Колкото по-дълго успеете да я пазите, толкова повече пари ще привлечете.
    Използвайте червения цвят – това е силен начин за привличане на пари. Затова най-добре е вашето портмоне да бъде червено. А за да засилите действието на поверието, носете в портмонето си хартия с червен цвят.
    Създайте си навика всеки път на излизане от дома си да оставяте до огледалото в антрето банкнота, така че тя да се отразява в огледалото. Това ще помогне за умножаването на вашите пари дори във ваше отсъствие.
    Ако сте взели от някого пари назаем, върнете ги сутрин, а не вечер, и тогава вашите пари ще се множат.
    Не взимайте назаем пари денят преди някой църковен празник.
    Не трябва да броите или да давате пари назаем вечер или в понеделник, и не трябва да взимате пари назаем във вторник – това води до безпаричие.
    Парите във вашия портфейл трябва да са добре подредени във възходящ или низходящ ред, т.е. според тяхната стойност.
    Ако искате да привлечете повече пари в къщата си, вие трябва да поставяте метлата с дръжката надолу.
    Когато прибираме в гардероба зимните си дрехи, да поставяме в джобовете по няколко дребни монети. Стига джобовете да не са скъсани!
    Не трябва да събирате трохите от масата с ръка.
    Никога не оставяйте чантата си с пари на земята.
    Ако съседката ви помоли за малко сол или хляб, не й давайте – в противен случай вашето богатство ще изтече към съседите.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest