Римската империя - жертва на химическо оръжие

Римската империя - жертва на химическо оръжие

1

Римската империя е била жертва на химическо оръжие. Тази хипотеза е актуална, след като археолози откриха следи от древна химическа война при разкопки в Сирия.

1

Сирия

Сирия - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Сирия. Материали за Сирия от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Сирия.
Сирия - Атлантида се намира между Кипър и Сирия

Атлантида се намира между Кипър и Сирия

01.07.200919109

От незапомнени времена Кипър е асоцииран с Афродита - богинята на любовта, но сега учени го свързват с откриването на Атлантида. Според легендите Атлантида на Платон се намира между Кипър и Сирия.

Сирия - Още древните перси използвали химическото оръжие

Още древните перси използвали химическото оръжие

30.01.200913336

Древните перси първи в света са използвали химическо оръжие, за да победят своите противници, твърдят учени, цитирани от Би Би Си.

На текущата подстраница ще попаднеш на последните теми и статии на тема Сирия. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Сирия. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Сирия. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Сирия. Сирия, идеи и мнения.