Римската империя - жертва на химическо оръжие

Римската империя - жертва на химическо оръжие

1

Римската империя е била жертва на химическо оръжие. Тази хипотеза е актуална, след като археолози откриха следи от древна химическа война при разкопки в Сирия.

1

Сирия

Сирия - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Сирия. Материали за Сирия от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Сирия.
Сирия - Атлантида се намира между Кипър и Сирия

Атлантида се намира между Кипър и Сирия

01.07.200919343

От незапомнени времена Кипър е асоцииран с Афродита - богинята на любовта, но сега учени го свързват с откриването на Атлантида. Според легендите Атлантида на Платон се намира между Кипър и Сирия.

Сирия - Още древните перси използвали химическото оръжие

Още древните перси използвали химическото оръжие

30.01.200913345

Древните перси първи в света са използвали химическо оръжие, за да победят своите противници, твърдят учени, цитирани от Би Би Си.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...