Човечеството вече живее на кредит! Изчерпахме всички ресурси

Човечеството вече живее на кредит! Изчерпахме всички ресурси

Човечеството е на прага на тотална катастрофа и пълно самоунищожение. От 2-ри август живеем на екологичен кредит.

1

Природа

Природа - Най-новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Природа. Любопитни статии за Природа от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Природа.
Природа - Изсветляване на облаците или как отново се месим в природата

Изсветляване на облаците или как отново се месим в природата

02.08.20170143

Морските облаци ще бъдат изсветлявани, за да се справим с промените в климата. Методът ще се прилага като аварийно решение.

Природа - Човечеството упорито върви към самоунищожение

Човечеството упорито върви към самоунищожение

26.06.201501816

Авторитетното списание Сайънс адванс публикува наскоро стряскащата хипотеза, че човечеството уверено върви към своето пълно унищожение.

Природа - Природни стихии превръщат жени в ясновидки

Природни стихии превръщат жени в ясновидки

18.09.201404359

Природни бедствия превръщат обикновени жени в ясновидки със свръхестествени способности и то точно в един определен географски регион, разположен близо до Македония.

Природа - Какво взаимства биониката от морските обитатели

Какво взаимства биониката от морските обитатели

13.05.20130837

Малко известно е, че още през 1970 година двама американски студенти - Ховарт Алберти и Ернест Джекет от Мичиганския университет, правят успешен опит в създаването на подводница, имитираща движението на морския скат.

Природа - Какво взаимства биониката от животните

Какво взаимства биониката от животните

10.05.201301163

Биониката е тясно свързана с биологията, физиката, химията, кибернетиката и инженерните науки. И всички раздели на биониката заимстват своите модели от природата и животните

Природа - Как помага Паневритмията

Как помага Паневритмията

21.04.201303158

Движенията в Паневритмията са съобразени с желанието за извличане енергия от Пространството при завъртане на кръга вляво. Правилните движения означават правилно боравене с електромагнитните течения, хроналното поле на Земята и Космоса

Природа - Бионика - от природата към технологиите

Бионика - от природата към технологиите

18.04.201302331

Родоначалник на биониката е Леонардо да Винчи. Неговите чертежи и схеми на летателните апарати са били въз основа на структурата на крило на птица. И ден днешен, в съвремието ни, от рисунки на Леонардо да Винчи многократно се извършват симулации.

Природа - Значение на насекомите за човека

Значение на насекомите за човека

15.04.201304032

Насекомите имат голямо значение за човека. Те са важен икономически елемент. От една страна са полезни, тъй като играят важна роля за поддържане равновесието в природата.

Природа - Сънища за природни обекти

Сънища за природни обекти

11.10.201201296

Ако видите насън гора, това символизира състоянието на вашите жизнени сили. Лагуната символизира укритие от нещастия, които ще избегнете.

Природа - Морска риба проходи като бозайник

Морска риба проходи като бозайник

16.11.201003339

Необяснимо явление в природата демонстрира дънна риба в Северния Атлантически Океан. Рибата рибар използва перките си за да се разхожда по морското дъно като същински бозайник

Имал си сън за Природа и те интересува какво означава? На тази подстраница ще научиш значението на Природа в твоя сън. Подробен Съновник - Природа.